expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

MOTUL 300V 10W-40 CHRONO 2L

očekáváme naskladnění
Výrobce: MOTUL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
104243
651 Kč
Cena bez DPH: 538 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

MOTUL 300V CHRONO 10W-40 je 100% syntetický závodní olej na bázi technologie ESTER Core® . Díky významným partnerstvím se závodními týmy vyvinula společnost MOTUL širokou řadu maziv pro závodní a sportovní automobily. Řada 300V motorsport line zlepšuje výkon poslední generace motorů a chrání je proti opotřebení, ztrátě tlaku mazání a oxidaci z důvodu vysoké teploty. Ochrana síly a motoru. Střední schopnost absorpce nespáleného paliva. Typ použití: Závody na krátkou vzdálenost - Rally - GT

Plně syntetický olej nejvyšší kvality vyráběný na bázi rostlinných biologicky odbouratelných surovin patentovanou esterovou technologií firmy MOTUL . Je určen pro sportovní a závodní účely. Svou viskozitou je vhodný i pro běžné použití. Používá se do motorů s nejvyšším výkonem a maximálním zatížením. Udržuje stálý mazací efekt při vysokých teplotách a otáčkách motoru. Při výběru viskozity je třeba brát ohled na požadavky výrobce motoru, případně ladiče motoru, který motor upravuje.

Všechny závodní benzinové nebo naftové motory , atmosférické nebo přeplňované turbodmychadlem, vybavené vstřikováním (přímým / nepřímým) nebo karburátorem.

Závodní připravené motory pracující v širokém rozmezí otáček a teplot. NORMY Nad rámec stávajících standardů motorsportu.

Viskozita SAE 10w-40 umožňuje vynikající průtok oleje do motoru při startu a rychlé nastavení tlaku oleje, zatímco při vysoké teplotě zaručuje vysoký tlak oleje a rychlejší otáčení motoru.

Společnost MOTUL po celá desetiletí vyvíjela vysoce výkonná syntetická maziva na bázi esteru. Výběrem esterů oproti jiným vysoce výkonným syntetickým základním látkám a jejich kombinaci s inovativním balíkem aditiv vytvořil MOTUL dokonalou synergii. Tato nejpokročilejší technologie typu E umožňuje maximální výkon motoru, aniž by byla snížena spolehlivost a opotřebení.

VÝHODY

  • Viskozita SAE 10w-40 umožňuje kompenzovat střední zředění motorového oleje nespáleným palivem. Maximální odolnost olejového filmu při velmi vysoké teplotě: opotřebení motoru je sníženo.
  • Modifikátor tření: Maximální výstupní výkon, snížení provozní teploty.
  • Nízká volatilita: Spotřeba oleje je snížena.
  • Vysoká stabilita ve střihu: Stabilní tlak oleje za jakýchkoli podmínek.

DOPORUČENÍ

Pro optimální výkon motoru se vyvarujte míchání s jinými syntetickými nebo minerálními mazivy. Výměna oleje: Dle vašeho vlastního použití.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: MOTUL 300V 10W-40 CHRONO 2L

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Ověřená zákaznice

zakoupeno na runder.cz 24.08.2024

100%
  • + Vše OK
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 02.09.2024

100%
  • + Milý přístup, email pobavil :D
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 20.09.2024

100%
  • + Rychle dodání a dobrá cena
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku