expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Doprava ZDARMA 

při nákupu od 2 250 Kč

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

MOTUL SPECIFIC 2312 0W-30 1L

na objednávku do 2-5 pracovních dnů
Výrobce: MOTUL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
106413
276 Kč
Cena bez DPH: 228 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

MOTUL SPECIFIC 2312 0W-30 je vysoce výkonný motorový olej „Fuel Economy“ na bázi syntézy speciálně navržený pro nejnovější generaci dieselových motorů „BlueHDi“ s SCR (selektivní katalytická redukce) od skupiny PSA (Peugeot, Citroën a DS), které vyžadují schválený olej PSA B71 2312 a splňující emisí 4, 5 nebo 6.

  • Vhodné i pro většinu benzinových motorů Peugeot, Citroën a DS a některé naftové motory s filtrem pevných částic (DPF), které vyžadují schválené mazivo PSA B71 2312.
  • Před použitím si vždy přečtěte návod k obsluze vozidla.

Společnost PSA – Peugeot Citroën DS vyvinula normu B71 2312 pro oleje, které jsou schopny vydržet i ta nejnáročnější tepelná omezení spolu s nejmodernějšími systémy dodatečné úpravy. Norma PSA B71 2312 se vztahuje na všechna vozidla Peugeot, Citroën a DS vybavená dieselovými motory „BlueHDi“ vybavenými SCR (selektivní katalytická redukce), která umožňuje úpravu NOx (oxidy dusíku) pomocí aditiva AdBlue® nebo takzvaného „Dieselového výfuku“. Kapalina“.

  • Specifikace B71 2312 zahrnuje i specifikace většiny benzinových motorů PSA a některých dieselových motorů s DPF. Exkluzivní technologie sníženého obsahu sulfátového popela a sníženého obsahu fosforu a síry (mid-SAPS) chrání a prodlužuje životnost moderních systémů dodatečné úpravy, jako je SCR (selektivní katalytická redukce) a filtr pevných částic (DPF).
  • 100% syntetický základový materiál poskytuje vysokou tepelnou stabilitu a zajišťuje výjimečnou odolnost při vysokých teplotách. Zabraňuje tvorbě laku a kalu, aby se zachovala čistota motoru. Snižte riziko přilepení kroužku.
  • Maximální ochrana a výkon maziva zachován i v těch nejnáročnějších podmínkách.
  • Nízká těkavost pro sníženou spotřebu oleje a vynikající odolnost oleje vůči oxidaci k zajištění prodloužených intervalů výměny oleje stanovených společností PSA.
  • Dokonale splňuje nejvyšší požadavky na výkon a odolnost ověřenou rozsáhlým testováním.
  • Ve srovnání s jinými již velmi náročnými normami, jako je PSA B71 2290, pro svou normu B71 2312 vyžadují Peugeot, Citroën a DS maziva, která jsou schopna zvládnout nejpřísnější oxidační odolnost a tepelné namáhání a jsou kompatibilní s jejich systémy dodatečné úpravy.
  • Norma PSA B71 2312 také vyžaduje zlepšené vlastnosti toku za studena, aby se snížilo hydrodynamické tření oleje, aby se dosáhlo výhod úspory paliva, zvláště když je olej studený. Tento dodatečný požadavek na vlastnosti toku za studena umožňuje vynikající průtok oleje při startu, rychlejší zvyšování tlaku oleje, rychlejší zvyšování otáček a rychlejší dosažení provozní teploty. Tento typ lubrikantu s nízkou viskozitou umožňuje snížení spotřeby paliva a tím i snížení emisí skleníkových plynů (CO2).

Specifikace schválení

ACEA SCHVÁLENÍ ACEA C2
OEM SCHVÁLENÍ PSA GROUPE PSA B71 2312

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: MOTUL SPECIFIC 2312 0W-30 1L

Typ vozidla:

Doporučené produkty

Alternativy

Heuréka, zákazníci jsou s námi spokojeni

review-person-icon
Spokojený odběratel

zakoupeno na runder.cz 05.09.2024

100%
  • + Dobrý obchod, rychlé doručení
review-person-icon
Spokojený zákazník

zakoupeno na runder.cz 09.09.2024

100%
  • + Profesionální přístup
  • + Rychlé jednání
review-person-icon
Spokojená zákaznice

zakoupeno na runder.cz 20.09.2024

100%
Super
Katalog produktů
expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin  90% zboží
doprava-img
Doprava ZDARMA  při nákupu od 2 250 Kč
darcek-img
Pečlivě balíme  aby balík došel v pořádku