expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Osram čistič vzduchu AirZing Mini

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
LEDAS101
1 415 Kč
Cena bez DPH: 1 169 Kč

Osram AirZing Mini je chytré zařízení na čištění vzduchu. Na rozdíl od různých osvěžovačů vzduchu nejsou různé zápachy pouze potlačovány, ale okolní vzduch je také vyčištěn. Bakterie a viry jsou ničeny a ve vozidle se nešíří systémem ventilace. Praktický AirZing Mini tak zajišťuje v autě čistý vzduch bez stálého větrání a bez ohledu na roční období.

osram-airzing-mini.png

Standardní UV technologie pro dezinfekci efektivně funguje is Osram Airzing Mini . Vzduch procházející povrchem oxidu titaničitého v přístroji v kombinaci se světlem zdroje UV-A LED vede k fotonové katalytické reakci, čímž se vzduch čistí. Po připojení k zásuvce USB se zařízení okamžitě zapne, takže během jízdy nepozorovaně čistí vzduch v kabině. Čistička vzduchu do auta Osram Airzing Mini je extrémně malá a dá se snadno umístit na ventilační mřížku každého automobilu.

Standardní UV technologie pro dezinfekci efektivně funguje is Osram Airzing Mini . Vzduch procházející povrchem oxidu titaničitého v přístroji v kombinaci se světlem zdroje UV-A LED vede k fotonové katalytické reakci, čímž se vzduch čistí. Po připojení k zásuvce USB se zařízení okamžitě zapne, takže během jízdy nepozorovaně čistí vzduch v kabině. Čistička vzduchu do auta Osram Airzing Mini je extrémně malá a lze ji snadno umístit na ventilační mřížku každého automobilu.

dezinfektor-vozduha-v-automobile-osram-2.jpg

Čistič vzduchu Osram Airzing Mini , namontovaný na ventilační mřížce vozidla, poskytuje pokaždé hygienický a čerstvý vzduch v prostoru pro cestující, díky čemuž je vnitřní vzduch bezpečnější v případě epidemie způsobené virem COVID19. Kromě nepříjemného zápachu dokáže Osram Airzing Mini zabíjet také bakterie a viry. Čistič vzduchu do auta Osram Airzing Mini vyrobený unikátní technologií přeměňuje přicházející znečištěný vzduch na čistý pomocí UV-A světla a fotokatalyzátoru.


Filtr Osram Airzing Mini Titanium Dioxide je omyvatelný, takže není nutné jej neustále vyměňovat. Airzing Mini zabíjí viry a bakterie v interiéru kabiny, což znamená, že dokáže vyčistit interiér běžného automobilu zhruba za 30 minut.

AirZing Mini je navržen speciálně pro umístění v kabině vozidla, má malé rozměry pro snadné připevnění. Po připojení jednotka okamžitě začne nasávat vzduch, aby vyčistila prostor ve vozidle a snížila množství škodlivých bakterií a virů.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Osram čistič vzduchu AirZing Mini

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku