expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM H11 NIGHT BREAKER® SILVER 12V 55W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64211NBS
184 Kč
Cena bez DPH: 152 Kč

Představujeme vám fenomenální produkt, který přetvoří vaši noční jízdu k nepoznání. S OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER získáte nejen světelný výkon, ale také bezpečnost a jistotu za volantem.
Proč si vybrat právě tento produkt?
Inovativní technologie laserové ablace

  • Tato špičková technologie vám poskytne až o 100% vyšší jas v porovnání se standardními halogenovými žárovkami. Představte si, že vidíte dvakrát jasněji a máte lepší viditelnost na cestě, což vám umožní vyhnout se nečekaným překážkám.

Dokonalé vlákno pro výjimečný světelný výkon

  • Precizně navržené vlákno zajišťuje rovnoměrné rozptýlení světla, což znamená, že nebudete mít žádné tmavé oblasti ani oslňující místa. Užijete si čistý, ostrý a jasný výhled před sebou.

Až 130 metrů dlouhý světelný kužel

  • S osvětlením až do vzdálenosti 130 metrů budete schopni zpozorovat překážky a nebezpečí mnohem dříve než kdykoli předtím. To vám poskytne dostatek času k reakci a sníží riziko nehod.

Více světla a lepší viditelnost pro rychlejší reakce a vyšší bezpečnost

  • Jednoduše řečeno, více světla znamená lepší viditelnost. To vám umožní rychleji a efektivněji reagovat na situace na silnici, čímž se snižuje pravděpodobnost nehod a zvyšuje se vaše bezpečnost.

Nejčastější dotazy a námitky

  • Je montáž této žárovky komplikovaná?
  • Vůbec ne! OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER je navržen tak, aby jeho instalace byla snadná a rychlá. Stačí jen několik minut a vaše cesta bude o poznání jasnější.
  • Co když mám obavy z toho, že žárovka nebude kompatibilní s mým vozidlem?
  • OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER BOX je kompatibilní s většinou vozidel používajících H11 žárovky. Navíc, pokud byste měli jakékoli pochybnosti, náš odborný tým zákaznické podpory vám rád poradí.
  • Jaká je životnost této žárovky?
  • Tato žárovka je navržena tak, aby poskytovala dlouhou životnost a spolehlivost. Investice do OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER je investicí do vaší bezpečnosti a komfortu.
  • Je tato žárovka legální pro použití na veřejných komunikacích?
  • Ano, OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER je plně schválen a legální pro použití na veřejných komunikacích. Můžete se tedy těšit na jasnou a bezpečnou jízdu bez obav.

Nečekejte, až se tma stane vaším nepřítelem. Vyberte si OSRAM 12V 55W H11 NIGHT BREAKER® SILVER a zažijte noční jízdu jako nikdy předtím. Bezpečnost, jasnost a jistota – to vše v jednom produktu. 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM H11 NIGHT BREAKER® SILVER 12V 55W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku