expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM H13 12V 60/55W P26,4t

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
9008
300 Kč
Cena bez DPH: 248 Kč

Seznamte se s OSRAM 12V 60/55W P26,4t H13 – originálními halogenovými žárovkami, které přinášejí bezkonkurenční výkon a spolehlivost. Ať už hledáte náhradní žárovky pro váš vůz, nebo chcete jen vylepšit své noční jízdy, tyto žárovky jsou přesně to, co potřebujete. Jako lídr na trhu, OSRAM zajišťuje, že každá žárovka, kterou nabízí, splňuje nejvyšší standardy kvality a dlouhodobé životnosti.
1. Špičkový výkon a spolehlivost:

  • OSRAM halogenové žárovky jsou známé svým vynikajícím výkonem. S výkonem 60/55W a napětím 12V poskytují optimální svítivost pro bezpečnou a pohodlnou jízdu za každých podmínek. Bez ohledu na to, jestli jezdíte v dešti, sněhu nebo během noci, tyto žárovky vám poskytnou jasné a stabilní osvětlení, na které se můžete spolehnout.

2. Cenově efektivní řešení:

  • Tyto žárovky nabízí dokonalý poměr mezi cenou a výkonem. Jako originální náhradní díly jsou cenově dostupné a zároveň poskytují vysokou hodnotu za peníze. Ušetříte na nákladech, ale nesnížíte kvalitu osvětlení vašeho vozidla.

3. Odolnost a dlouhá životnost:

  • Díky robustní konstrukci a použitým materiálům, žárovky OSRAM ORIGINAL LINE vydrží déle a odolají běžným nástrahám cesty. To znamená méně častou výměnu a méně starostí s údržbou.

4. Kompatibilita a jednoduchá instalace:

  • Jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s miliony nových vozů od renomovaných výrobců. Instalace je jednoduchá a rychlá, takže můžete žárovky vyměnit bez potřeby odborných znalostí nebo nástrojů.

5. Certifikovaná kvalita:

  • OSRAM je synonymem pro kvalitu a spolehlivost. Tyto žárovky jsou certifikovány a testovány podle nejpřísnějších evropských norem, takže si můžete být jisti, že dostáváte produkt nejvyšší kvality.

Použití produktu

  • OSRAM 12V 60/55W P26,4t H13 halogenové žárovky jsou ideální pro širokou škálu vozidel. Mohou se použít jako hlavní přední světla, zajišťující vynikající viditelnost a bezpečnost na silnici. Jsou vhodné pro řidiče, kteří hledají vysoký výkon a dlouhou životnost, bez ohledu na to, zda jezdí ve městě nebo na dlouhých cestách.

Nejčastější dotazy a námitky

  • Jak často musím měnit žárovky?
  • Díky dlouhé životnosti žárovek OSRAM se nemusíte obávat časté výměny. Ve srovnání s běžnými žárovkami vám vydrží mnohem déle.
  • Jsou tyto žárovky legální?
  • Ano, žárovky OSRAM 12V 60/55W P26,4t H13 jsou plně certifikovány a splňují všechny potřebné evropské normy, což znamená, že jsou legální pro používání ve většině zemí.
  • Mohu je sám instalovat?
  • Ano, instalace je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální nástroje nebo odborné znalosti. Stačí postupovat podle návodu a žárovky jsou vyměněny za pár minut.

Zvolte si OSRAM 12V 60/55W P26,4t H13 pro bezpečnou, spolehlivou a ekonomickou volbu osvětlení vašeho vozidla. Nechte se přesvědčit výhodami, které tyto žárovky nabízejí a užijte si bezstarostnou jízdu za všech podmínek. 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM H13 12V 60/55W P26,4t

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku