expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM H2 24V 70W X511

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64175
86 Kč
Cena bez DPH: 71 Kč

Proč vybrat OSRAM 24V 70W X511 H2?
Máte dost nekvalitních žárovek, které nevydrží a neosvětlí váš život tak, jak potřebujete? Představujeme vám OSRAM 24V 70W X511 H2 , halogenovou žárovku z řady OSRAM ORIGINAL LINE, která je navržena tak, aby splnila všechna vaše očekávání a ještě více!
Výkon, na který se můžete spolehnout
Tato žárovka nabízí špičkový výkon, který je ideální pro každodenní použití. S výkonem 70 wattů a napětím 24 voltů, OSRAM 24V 70W X511 H2 zaručuje, že váš prostor bude vždy optimálně osvětlen. Ať už ji používáte v pracovním prostředí, v garáži nebo na cestách, její spolehlivost je neocenitelná.
Odolnost a dlouhá životnost
OSRAM je značka, které můžete věřit. Tato žárovka je vyrobena s důrazem na kvalitu a odolnost, což znamená, že nemusíte často měnit žárovky a můžete se dlouhodobě spolehnout na její úžasnou výdrž. Znamená to méně starostí pro vás a více času na to, co máte rádi.
Výborná svítivost a teplé bílé světlo
Co je lepší než osvětlení, které je nejen jasné, ale také příjemné na oči? OSRAM 24V 70W X511 H2 poskytuje teplé bílé světlo, které je ideální pro vytvoření příjemné atmosféry v jakémkoli prostoru. Je ideální pro ty, kdo hledají kombinaci vysokého výkonu a komfortu pro oči.
Jednoduché použití
Montáž této žárovky je hračka. Stačí ji jednoduše nasadit do příslušné svítilny a můžete si užívat všech jejích výhod. Osram 24V 70W X511 H2 je kompatibilní s většinou standardních svítidel, což znamená, že její instalace je rychlá a bezproblémová.
Hlavní výhody ve zkratce:

  • Spolehlivý výkon: 70W a 24V pro optimální osvětlení.
  • Odolnost a dlouhá životnost: méně výměn, více spolehlivosti.
  • Teplé bílé světlo: příjemné osvětlení pro oči.
  • Jednoduchá montáž: kompatibilní s většinou standardních svítidel.
  • Značka, na kterou se můžete spolehnout: OSRAM je synonymem kvality.

Časté dotazy a odpovědi

  • Jak dlouho vydrží tato žárovka?
  • OSRAM 24V 70W X511 H2 je známá svojí dlouhou životností, což znamená, že ji nebudete muset často měnit. Přesná životnost závisí na podmínkách používání, ale určitě vás překvapí svou trvanlivostí.
  • Je tato žárovka vhodná pro všechny typy svítidel?
  • Ano, OSRAM 24V 70W X511 H2 je kompatibilní s většinou standardních svítidel, což ji činí velmi univerzální a snadno použitelnou.
  • Poskytuje tato žárovka dostatečné osvětlení pro pracovní prostředí?
  • Absolutně! S výkonem 70 wattů a teplým bílým světlem je ideální pro různá pracovní prostředí, kde je zapotřebí kvalitní a spolehlivé osvětlení.

Nechte OSRAM 24V 70W X511 H2 rozzářit váš svět. Zaručujeme, že budete nadmíru spokojeni s její kvalitou a výkonem. Objednejte si ji ještě dnes a zažijte rozdíl, který přináší skutečná kvalita osvětlení.

 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM H2 24V 70W X511

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku