expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM H3 24V 60W PK22s

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64451
76 Kč
Cena bez DPH: 63 Kč

Proč si vybrat právě tuto halogenovou žárovku?
Představujeme vám OSRAM 24V 60W PK22s H3 - nízkonapěťovou halogenovou žárovku, která je navržena tak, aby splnila ty nejnáročnější požadavky. Když hledáte spolehlivost, výkon a dlouhou životnost, tato žárovka je přesně to, co potřebujete.
Hlavní výhody žárovky OSRAM 24V 60W PK22s H3:

  1. Vysoký výkon a spolehlivost: Tato žárovka pracuje při vysoké teplotě a tlaku, což zajišťuje její mimořádnou účinnost a dlouhou životnost. S výkonem 60W při napětí 24V je ideální volbou pro zařízení dopravní signalizace.
  2. Kvalita od OSRAM: Značka OSRAM je synonymem pro kvalitu a spolehlivost. Jejich produkty jsou výsledkem dlouholetého výzkumu a inovací, proto si můžete být jisti, že získáváte to nejlepší na trhu.
  3. Bezpečnost na prvním místě: OSRAM 24V 60W PK22s H3 je navržena s důrazem na bezpečnost. Pracuje v zařízeních určených pro vysoké teploty a tlak, což minimalizuje riziko přehřátí a selhání. Vhodné použití ve správných svítidlech zaručuje maximální bezpečnost.
  4. Jednoduchá instalace: Patice PK22s umožňuje rychlou a snadnou instalaci, takže ji zvládne i méně zkušený uživatel. Nemusíte se obávat složitého postupu – stačí několik jednoduchých kroků a žárovka je připravena k použití.

Použití:

  • OSRAM 24V 60W PK22s H3 je ideální pro různá zařízení dopravní signalizace, kde jsou zapotřebí spolehlivé a vysokovýkonné světelné zdroje. Ať už se jedná o semafory, signalizační tabule nebo jiná dopravní zařízení, tato žárovka zajistí, že vaše signalizační zařízení budou pracovat bezvadně.

Časté otázky a odpovědi:

  • Je tato žárovka kompatibilní s mým zařízením?
  • Ano, pokud vaše zařízení používá patici PK22s a pracuje s napětím 24V, tato žárovka bude kompatibilní.
  • Jaká je životnost této žárovky?
  • OSRAM 24V 60W PK22s H3 je navržena tak, aby poskytovala dlouhou životnost i při intenzivním používání. OSRAM je známá svojí kvalitou a dlouhodobě spolehlivými produkty.
  • Mohu tuto žárovku použít i v jiných zařízeních?
  • Tato žárovka je speciálně navržena pro dopravní signalizaci a zařízení pracující při vysokých teplotách a tlaku. Použití v jiných zařízeních může být možné, ale vždy konzultujte technické specifikace a bezpečnostní požadavky.

OSRAM 24V 60W PK22s H3 je vynikající volba pro každého, kdo hledá spolehlivou, výkonnou a bezpečnou halogenovou žárovku pro dopravní signalizaci. Její vysoký výkon, kvalita značky OSRAM a snadná instalace ji činí ideálním řešením. 

 

Specifikace schválení

Napětí: 24V
Výkon: 60W
Patice: PK22s
Životnost: 150h
Světelný tok lm: 1450

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM H3 24V 60W PK22s

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku