expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM LEDriving Canbus Control Unit 5W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
LEDCCU01-2HFB
246 Kč
Cena bez DPH: 203 Kč

Jste připraveni na revoluci ve vašem automobilovém osvětlení? S naší OSRAM LEDriving Canbus Control Unit 5W získáte dokonalé LED osvětlení bez jakýchkoli problémů. Tento výjimečný produkt je navržen tak, aby vám poskytl ultimátní spokojenost a bezproblémovou funkčnost.
Klíčové Výhody:
1. Bezvadná Kompatibilita:

LEDriving Canbus Control Unit funguje jako bypass systému detekce chyb osvětlení ve vašem vozidle. To znamená, že když používáte naše LED dodatečné osvětlení, nemusíte se obávat žádných rušivých chybových hlášení.
2. Jednoduchá Instalace:
Zapomeňte na složité montážní postupy! S naší Canbus Control Unit je instalace rychlá a snadná. Systém je kompatibilní s většinou automobilových modelů s automatickou detekcí chyb osvětlení, což znamená, že jej můžete bez problémů použít téměř v každém vozidle.
3. Spolehlivost a Trvanlivost:
OSRAM je značka, které můžete důvěřovat. Naše Canbus Control Unit je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, což zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost. Investujte do kvality, která vydrží.
4. Šetří Vaše Peníze:
Předcházejte drahým opravám a servisu. Naše Canbus Control Unit zabraňuje nesprávným hlášením o chybách osvětlení, což vám ušetří čas a peníze. Už žádné zbytečné návštěvy servisu kvůli falešným alarmům.
5. Elegantní Design a Flexibilita:
Naše jednotka je navržena pro snadnou montáž s pevným klipsem, což zajišťuje bezpečné uchycení a estetickou integraci do vašeho vozidla. Flexibilita a diskretnost na prvním místě!
Jak to Funguje?

  • OSRAM LEDriving Canbus Control Unit 5W obchází detekční systém vašeho vozidla tím, že simuluje správnou funkci osvětlení. To znamená, že i když máte nainstalována LED dodatečná světla, systém detekce bude stále fungovat bez problémů. Vše, co musíte udělat, je připojit jednotku mezi vaše LED světla a originální elektroinstalace vozidla. Okamžitě si všimnete rozdílu a budete si užívat bezproblémové osvětlení.

Často Kladné Otázky:

  • Je tato jednotka kompatibilní s mým vozidlem?
  • Ano, OSRAM LEDriving Canbus Control Unit je kompatibilní s většinou automobilových modelů s automatickou detekcí chyb osvětlení.
  • Jak dlouho trvá instalace?
  • Instalace je velmi jednoduchá a zabere jen pár minut. Stačí postupovat podle přiloženého návodu.
  • Může tato jednotka poškodit moje vozidlo?
  • Ne, OSRAM LEDriving Canbus Control Unit je navržena tak, aby chránila váš vůz a zajistila správnou funkci LED světel bez rizika poškození.
  • Je nutné instalaci provádět v servisu?
  • Ne, instalaci zvládne každý běžný uživatel s minimálními technickými znalostmi. Pokud si však nejste jisti, můžete se obrátit na odborníka.

Objednejte si OSRAM LEDriving Canbus Control Unit 5W a zažijte výhodu dokonalého LED osvětlení bez chyb. Nečekejte, až se objeví problémy – předcházejte jim s naší spolehlivou a kvalitní jednotkou. Vaše spokojenost je naší prioritou.
 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM LEDriving Canbus Control Unit 5W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku