expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64193DWBRT-2HFB
1 835 Kč
Cena bez DPH: 1 517 Kč

Představujeme vám nejnovější přírůstek do světa automobilového osvětlení, který změní váš pohled na noční ježdění - OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19 . Tyto špičkové LED autožárovky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální jasnost, bezpečnost a styl pro váš vůz.
Proč vybrat právě OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19?
1. Výkon a Jasnost, kterým nic neunikne

Světelný tok 1400 lm zaručuje, že vaše cesta bude osvětlena jako nikdy předtím. Bez ohledu na to, zda navigujete temné horské cesty nebo se připravujete na off-road dobrodružství, tyto LED žárovky vám poskytnou neuvěřitelně jasný a konzistentní paprsek světla.
2. Energeticky Úsporné a Efektivní
Díky napájecímu napětí 12 V jsou tyto žárovky ideální pro osobní automobily. LED technologie nejen šetří energii, ale také výrazně prodlužuje životnost vašich světel, čímž ušetříte na častých výměnách a údržbě.
3. Perfektní Pro Off-Road Použití
Připravte se na dokonalé osvětlení terénu během vašich off-road výprav. Tyto LED žárovky jsou speciálně navrženy pro použití mimo veřejné komunikace, což znamená, že uvidíte každou překážku a zatáčku jasněji než kdykoliv předtím. Vaše bezpečnost a orientace v terénu budou na zcela nové úrovni.
4. Stylový a Funkční Design
S chromatičností 6000 K poskytují tyto žárovky neutrální světlo, které představuje ideální kompromis mezi studeným a teplým tónem. Váš vůz bude nejen bezpečnější, ale také stylovější, s moderním vzhledem, který upoutá pozornost.
5. Jednoduchá Instalace
Patice typu P43t, kompatibilní s H4 a H19, zajišťuje snadnou a rychlou instalaci, takže se můžete okamžitě vydat na cestu s novými žárovkami.
Časté Otázky a Odpovědi

  • Mohu tyto LED žárovky použít na veřejných komunikacích?
  • Ne, OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19 jsou určeny pouze pro off-road použití. Použití na veřejných cestách není povoleno a může vést k pokutě.
  • Jaká je životnost těchto žárovek?
  • Díky LED technologii mají tyto žárovky značně delší životnost v porovnání s běžnými halogenovými žárovkami, což znamená, že budete méně často potřebovat výměnu.
  • Bude barva světla vyhovovat mým očekáváním?
  • S chromatičností 6000 K, světlo těchto žárovek nabízí neutrální tón, který je skvělým kompromisem mezi studeným a teplým světlem, čímž zlepšuje viditelnost a redukuje únavu očí.
  • Je instalace složitá?
  • Ne, žárovky jsou vybaveny paticí P43t, která je kompatibilní s H4 a H19, takže instalace je rychlá a snadná. Stačí je jednoduše vyměnit za vaše staré žárovky a jste připraveni vyrazit.
  • Co obsahuje balení?
  • Každé balení obsahuje 2 kusy žárovek, což znamená, že máte vše, co potřebujete pro kompletní výměnu předních světel vašeho auta.

OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19 jsou víc než jen žárovky - jsou investicí do vaší bezpečnosti a pohodlí na cestách. Jejich výjimečný výkon, energetická efektivita a stylový design je činí dokonalou volbou pro každého, kdo hledá nejlepší osvětlení pro svůj vůz.
 

 

Specifikace schválení

Výrobce: OSRAM
Patice: H4/H19 (P43t/PU43t-3)
Teplota (Barva): 6 000 K
Balení: 2 ks
Produktová řada: LEDriving
Technologie: LED
Kód: 64193DWBRT-2HFB
EAN: 4062172315913
Délka: 80.2 mm
Průměr: 14 mm
Napětí: 12 V
Výkon: 15 W

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM LEDriving® HL BRIGHT H4/H19

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku