expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM LEDriving® HL BRIGHT HB3/H10/HIR1

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
9005DWBRT-2HFB
1 835 Kč
Cena bez DPH: 1 517 Kč

Představte si jízdu, která je bezpečnější, stylovější a pohodlnější. Poznejte OSRAM LEDriving® HL BRIGHT HB3/H10/HIR1, vaši novou tajnou zbraň pro lepší viditelnost a moderní vzhled vašeho vozu. Jsme tady, abychom vám ukázali, proč je tento produkt tím nejlepším řešením pro vás.
Výhody, které vás přesvědčí

  1. Až o 300% vyšší jas: Rozdíl, který uvidíte okamžitě. Naše LED technologie poskytuje třikrát více světla v porovnání s běžnými halogenovými žárovkami. Rozpoznávání značek, překážek a nebezpečí bude nyní hračka!
  2. Moderní stylový vzhled: S teplotou studené bílé barvy 6000 K vaše auto získá svěží, moderní vzhled. Vaše přítomnost na cestě bude nepřehlédnutelná.
  3. Snížené oslnění: Optimalizované rozložení světla zajišťuje, že neoslníte ostatní řidiče, což přispívá k bezpečnosti na silnici.
  4. Až 5krát delší životnost: Díky LED technologii se můžete rozloučit s častými výměnami žárovek. OSRAM LEDriving® HL BRIGHT vydrží až pětkrát déle než standardní halogenové žárovky.
  5. Efekt denního světla: Zlepšená viditelnost s efektem denního světla snižuje únavu očí a zvyšuje pohodlí během jízdy.
  6. Jednoduchá instalace: Díky kompaktnímu designu a kompatibilitě s 12V systémy je instalace hračka. Nemusíte být mechanik, abyste si mohli vychutnat výhody našeho produktu.

Použití a kompatibilita

  • OSRAM LEDriving® HL BRIGHT HB3/H10/HIR1 jsou ideální náhradou za běžné halogenové žárovky ve vašem vozidle. Jsou kompatibilní s dálkovými a potkávacími světly, což vám umožňuje využít je v různých podmínkách a situacích. Díky nejnovější LED technologii a velmi kompaktnímu designu umožňují tyto žárovky vysokou kompatibilitu a jednoduchou instalaci pro automobily s příslušnými typy halogenových žárovek.

Důležité upozornění: 

  • Tyto produkty nemají schválení ECE a nesmí se používat na veřejných komunikacích. Jsou ideální pro použití na soukromých cestách, ve sportovních a výstavních vozidlech. Tento fakt je důležité mít na paměti, abyste se vyhnuli případným právním komplikacím.

Proč právě OSRAM?

  • OSRAM je synonymem kvality a inovací v osvětlení. Naše značka je důvěrou milionů řidičů po celém světě. S OSRAM LEDriving® HL BRIGHT získáte víc než jen žárovku – získáte bezpečnost, styl a pohodlí na každé cestě.

 

osram-ledriving-hl-bright-hb3-h10-hir1-certifikat.jpgosram-ledriving-hl-bright-hb3-h10-hir1-300.jpg

 

Specifikace schválení

příkon: 19W
světelný tok: 1900 lm
teplota barvy: 6000k
životnost: 5000h

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM LEDriving® HL BRIGHT HB3/H10/HIR1

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku