expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM LEDriving Premium 3W 12V W3x16q Yellow

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
7915YE-02B
246 Kč
Cena bez DPH: 203 Kč

Představujeme vám OSRAM LEDriving Premium 3W 12V W3x16q Yellow – autožárovku, která kompletně změní způsob, jak vnímáte osvětlení vašeho vozidla. Tato vysoce kvalitní oranžová LED žárovka je perfektní náhradou pro brzdové světlo, zadní mlhovku, směrovku a parkovačku.
Moderní intenzivní světlo
S OSRAM LEDriving Premium se můžete těšit na moderní a intenzivní oranžové světlo, které zajistí, že budete na cestě vždy viditelní. Ať už je to denní svícení nebo noční jízdy, tato LED žárovka poskytne dostatek světla a napomůže vaší bezpečnosti.
Dlouhá životnost
Kdo by chtěl měnit žárovky častěji, než je nutné? OSRAM LEDriving Premium má životnost až 5000 hodin – což znamená, že vydrží pět let bez potřeby údržby. Zaměřte se na jízdu a nechte starosti o osvětlení za sebou.
Nižší spotřeba energie
Se spotřebou pouhých 3W tato LED žárovka výrazně šetří energii v porovnání s tradičními halogenovými žárovkami. Nižší spotřeba znamená také méně zátěže pro vaši baterii a celkové zlepšení energetické efektivity vozu.
Jednoduchá instalace
Bez ohledu na to, zda jste technický nadšenec nebo jen běžný uživatel, instalace této LED žárovky je snadná díky Plug and Play systému. Stačí ji vložit a můžete vyrazit na cestu bez dalších komplikací.
Kompatibilita a robustnost
Tato LED žárovka je plně kompatibilní s běžnými celoskleněnými autožárovkami W21/5W T20 W3x16q 12V oranžová. Navíc je odolná vůči nárazům a vibracím, což ji činí ideální pro všechny typy silnic a terénů.
Technické parametry:

  • Napájecí napětí: 12V
  • Příkon: 3W
  • Teplota světla: Oranžová
  • Životnost: 5000 hodin (5 let)
  • Patice: W3x16q
  • Jednoduchá výměna
  • Odolnost vůči nárazům a vibracím
  • Rozměry: Délka 47,5 mm / Průměr: 20 mm

Více barevných variant

  • Kromě oranžové jsou dostupné i další barevné varianty - studená bílá a červená. Vyberte si tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a stylu.

Pro vnitřní i offroad použití

  • Ať už potřebujete osvětlení uvnitř vozidla nebo pro offroad dobrodružství, OSRAM LEDriving Premium je tady pro vás. Je flexibilní a spolehlivá ve všech podmínkách.

Nepromeškejte příležitost vylepšit svůj vůz s autožárovkou OSRAM LEDriving Premium 3W 12V W3x16q Yellow . Investujte do kvality, spolehlivosti a bezpečnosti. Objednejte si ji ještě dnes a zažijte rozdíl, který tato LED žárovka přinese do vašeho každodenního života na cestách.
 

 

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM LEDriving Premium 3W 12V W3x16q Yellow

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku