expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Osram Night Breaker Laser GEN2 64211NL-HCB H11 PGJ19-2 12V 55W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
64211NL-HCB
730 Kč
Cena bez DPH: 603 Kč

Přichází autožárovka Osram Night Breaker Laser GEN2 H11 která posouvá hranici osvětlení na zcela nový level! Experti z dílny OSRAM vyvinuly unikátní produkt, který nabízí nadstandardní hodnoty v oblasti automobilového osvětlení. Osram Night Breaker Laser +150% druhé generace je pokračováním úspěšné řady, která se stala velmi populární po celém světě. Osram Night Breaker Laser 2 generace přináší silné světlo které vás přesvědčí svým výkonem a vaši noční jízdu doslova promění v den. Autožárovky Osram Night Breaker Laser +150% se svými excelentními vlastnostmi se stanou vaším nejpříjemnějším společníkem na cestách. Silné světlo které produkují, vám nedovolí nabýt pocitu únavy a vy tak budete moci zareagovat na každou překážku včas.

 

Zvýšená intenzita světla není jediná výhoda, kterou nabízí další generace. Night Breaker Laser +150%. Výrobce vyhověl požadavkům řidičů a zvýšil hodnotu barvy světla na 3750 Kelvinů čímž dosáhl až o 20% bělejšího světla oproti standardním protějškům. Bělejší světlo působí na lidské oko příjemněji a vy se tak budete cítit svěží i v nočních hodinách. Všechny produkty řady Osram Night Breaker Laser +150% jsou homologovány a jsou schváleny pro použití v silničním provozu.

 

Můžeme říci že Night Breaker Laser druhé generace je králem na cestách mezi konkurenčními žárovkami. Jeho ostré lasérové ​​světlo vám pomůže spatřit každou překážku na cestách (dopravní značení, chodce, zvěř, spadlý strom..) mnohem dříve a vy tak můžete včas zareagovat na vzniklou situaci. Rozhodnete-li se pro Osram Night Breaker Laser +150%, dostanete nejsilnější legální světlo, které vám pomůže bezpečně dojet do každého cíle a noční jízda se pro vás stane zážitkem!

osram-night-breaker-laser-150.jpg

Větší výběr pro jasnější cestu!
Doposud si mohli užívat excelentních vlastností řady Osram Night Breaker Laser užívat pouze řidiči, kteří měli svá vozidla vybavená halogenovými žárovkami H4 a H7. Množství zákazníků však požadovalo toto unikátní osvětlení iv jiných typech halogenových žárovek a přesně těmto požadavkům výrobce vyhověl. Nová vylepšená řada Osram Night Breaker Laser +150% rozšiřuje svoji nabídku pro co nejlepší osvětlení pro váš vůz. Řada Osram Night Breaker Laser +150% je k dispozici nejen v provedeních H4 a H7 jako předchozí verze ale i dosud v nedostupných typech H1, H3, H8, H11, HB3, HB4. Toto kompletní portfolio vám umožní vychutnat si jízdu za každého počasí a na každém povrchu.
osram-night-breaker-laser-150-2.jpg
Životnost
Každého jistě zajímá jak dlouho vydrží svítit žárovka s nejsilnějším legálním světelným tokem. U nové generace Osram Night Breaker Laser H11 +150% výrobce udává 250 hodin životnosti podle provedeného testu TC, na jehož základě bylo testováno sto stejných žárovek ve stejných podmínkách a v úvahu se brala hodnota první žárovky která přestala fungovat. To znamená, že hodnota 250 hodin životnosti je spodní hranicí, které tyto žárovky musí dosáhnout. Obecně je však třeba brát v úvahu, že životnost těchto žárovek je individuální, protože ji ovlivňuje několik faktorů, jako například nesprávné napětí v autě (hlavně starší vozidla), stav vozovky a podobně. Pokud se však na to podíváme na základě údajů, které výrobce poskytuje, nová generace Osram Night Breaker Laser +150% osvětluje vozovku až o 150m dále ve srovnání se standardními žárovkami, čímž výrazně zvyšuje bezpečnost při každé jízdě. Osram Night Breaker Laser +150% není jen nejsilnější, ale i nejbezpečnější halogenová autožárovka všech dob!

Specifikace schválení

Rozmer dĺžky 67 mm
Rozmer priemeru 12 mm
Rozhodujúci faktor vysoký jas, studené svetlo
Použitie na verejných komunikáciách Áno (ECE certifikát)
Farebná teplota 3750 K
Svetelný tok 1350 lm
Životnosť (TC) 250 hodín
Menovité napätie 12 V
Menovitý výkon 55 W
Pätica H11 (PGJ19-2)

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Osram Night Breaker Laser GEN2 64211NL-HCB H11 PGJ19-2 12V 55W

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku