expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM OCC11605 nabíjecí kabel pro elektromobil 5PIN | 1PHASE | 16 A

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
OCC11605
6 686 Kč
Cena bez DPH: 5 526 Kč

Nabíjecí kabely OSRAM jsou navrženy pro širokou škálu různých vozidel, od plně elektrických až po plug-in hybridy . S nabídkou celkem pěti nových kabelů si nyní můžete vybrat ten správný pro svůj vůz a nabíjet jej na většině nabíjecích stanic, ať už na cestách, v práci, na nákupech a samozřejmě doma pomocí nástěnné nabíjecí stanice.

Všechny dobíjecí kabely OSRAM jsou dlouhé 5 metrů , jsou vybaveny ergonomickou rukojetí, snadno se s nimi manipuluje. Jsou vyrobeny v nejvyšší kvalitě, chráněny proti vniknutí prachu nebo vody, certifikací IP65 . Jsou odolné i proti nárazu (IK10) , testováno a certifikováno TÜV. Splňují všechny evropské normy a prošly předepsanými postupy posuzování shody. Každý kabel má životnost až 20 000 hodin, 2letou záruku OSRAM *a pro extra ochranu je dodáván s vlastním odolným, robustním a kompaktním úložným pouzdrem. Uživatelské pokyny jsou pohodlně připevněny na zadní straně úložného pouzdra a jsou tak rychle po ruce.

Objevte svět elektromobilů s OSRAM. Nabijte své plně elektrické nebo plug-in hybridní vozidlo typu 1 na jakékoli 32 A nabíjecí stanici (1 fáze) vybavené zástrčkou typu 2. Nabíjecí kabel je vybaven ergonomickými držadly pro optimální manipulaci a má délku kabelu 5 metrů . Je vhodný pro použití na veřejných nabíjecích stanicích i doma. Nabíjecí kabely jsou navíc vybaveny ochrannými krytkami proti prachu a testovány na vodotěsnost podle IP65 a odolnost proti nárazům podle IK10. I po připojení jsou elektrické kontaktní body chráněny proti vniknutí prachu a stříkající vody podle IP65 a IK10 . Součástí dodávky je i odolný kompaktní úložný vak, do kterého se kabel po nabití úhledně uloží. Kromě toho je výrobek certifikován TÜV a CE má 2letou záruku.

nabijacie-kable-osram-.gif

Specifikace schválení

Výrobce Osram
Jmenovité napětí 240 V
Jmenovitý výkon 3600 W
Záruka 2 roky
EAN 4052899624108
Délka 5000 mm
Šířka 55 mm
Výška 130 mm
Jmenovitý proud 16 A
Délka napájecího kabelu 5 m
Pouzdro na skladování Ano
Počet fází 1
Provozní teplota -40 +80 °C
Standardy TÜV/CE
Třída IK IK10
Typ nabíječky do vozidla Typ 1
Nabíjecí místo Typ nabíječky Typ 2

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM OCC11605 nabíjecí kabel pro elektromobil 5PIN | 1PHASE | 16 A

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku