expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM OTSK4 TYRESEAL KIT SOUPRAVA K OPRAVĚ AUTOMOBILOVÝCH PNEUMATIK

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
OTSK4
1 409 Kč
Cena bez DPH: 1 164 Kč

OSRAM TYREseal KIT obsahuje jednu láhev s těsnícím tmelem 450 ml, kompresor na pneumatiky a úložný vak. Sadu lze použít jako náhradu za originální sadu těsnícího tmelu od výrobce vozidla. Se sadou OSRAM TYREseal 450 můžete díky nejmodernější technologii částicového gelu utěsnit otvory až o velikosti 6 mm* a poté nahustit pneumatiku kompresorem, který je součástí balení. Po opravě vaší pneumatiky těsnícím tmelem OSRAM TYREseal KIT můžete pokračovat v cestě až na vzdálenost 200 km do dílny nebo k prodejci pneumatik, který vám pneumatiku vymění nebo i trvale opraví, protože tmel lze znovu vypláchnout. Nemusíte tak kupovat novou pneumatiku a zbytečně utrácet. Opravu poškozené pneumatiky lze provést snadno a rychle, bez použití nářadí nebo zvedáku. Do 10 minut můžete sedět zpět za volantem. Oproti pěnovým těsnícím tmelům byl těsnící tmel OSRAM vytvořen tak, aby jej bylo možné použít i se systémy monitorování tlaku v pneumatikách (TMPS) . Díky technologii průchodu ventilem není třeba při použití těsnícího tmelu vybírat vložku ventilu.

OSRAM TYREseal KIT se dodává s úložným vakem na suchý zip pro úhledné uskladnění sady v zavazadlovém prostoru nebo přihrádce, která je k tomu ve vozidle vyhrazena. OSRAM TYREseal 450 lze použít jako náhradu za originální těsnící tmel na pneumatiky od výrobce vozidla. Protože se většina těsnicích tmelů na pneumatiky musí každých 56 let vyměnit, včetně tmelů dodaných s novým vozidlem, je náhradní láhev OSRAM TYREseal 450 ideálním řešením pro výměnu těsnícího tmelu na pneumatiky po vypršení jeho doby expirace. Při defektu můžete pneumatiku rychle utěsnit a pokračovat v jízdě.

OSRAM TYREseal 450 je těsnící tmel pro opravu pneumatik od společnosti OSRAM , který používá technologii částicového gelu k utěsnění defektů pneumatik a vyrábí se podle norem OE výrobců automobilů. Dostupné jako sada, tzn. jak OSRAM TYREseal KIT s těsnícím tmelem, kompresorem na pneumatiky a úložným vakem nebo jako OSRAM TYREseal 450, tedy těsnící tmel na pneumatiky a náhradní láhev.

Specifikace schválení

Výrobce Osram
EAN 4052899620247
Délka 157 mm
Šířka 228 mm
Výška 89 mm
Délka napájecího kabelu 3.5 m
Délka vzduchové hadice 50 cm
Max. tlak 6.5 bar
Accuracy (bar) +- 1 PSI

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM OTSK4 TYRESEAL KIT SOUPRAVA K OPRAVĚ AUTOMOBILOVÝCH PNEUMATIK

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku