expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM Světlo pracovní LEDriving Lightbar SX180 12/24V 14W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
LEDDL105-SP
2 779 Kč
Cena bez DPH: 2 297 Kč

Jasná světla jsou viditelná na světlých ulicích a prašných cestách. Umožňuje řidičům identifikovat překážky na silnici v dostatečném předstihu. Díky šesti vysoce výkonným LED diodám poskytuji doplňkové dálkové světlo LEDriving Lightbar SX180-SP řidičům lepší viditelnost a zvýšenou bezpečnost na silnici. A na přední mřížku dám pomocné LED světlo. S jasem jednoho luxu a osmi stupňů může paprsek světla dosáhnout až 190 metrů. Stačí, aby ublížily pokožce na kůži. Sofistikovaný design LED reflektoru vám umožní lépe vidět, jak bude vypadat a na dotek. Je důležité mít na paměti, že je důležité mít na paměti, že je důležité o něj pečovat a je důležité mít na paměti, že je to bezpečné. Kromě světelného výkonu vylepšuje dálkový paprsek LED styl vozu v terénu. Protože užitečné světlo LED s certifikovaným schválením je určeno pro cesty, nepoužívá se v terénu.

Je důležité mít na paměti, že LED světlo musí být dostatečně odstraněno, aby se dalo použít ve spodní části. Pokud se polykarbonátová čočka rozhodne postarat se o situaci, postará se io situaci v budoucnosti, automobily. Integrovaný chladící systém zabraňuje tepelným ztrátám. Ochrana před přepětím a podpětím automaticky přeruší obvod, když výkon překročí předem určený proud po stanovenou dobu. Vysoké napětí ani nepomáhají při diagnostice problému. Na tomto pracuji bez váhání, zda je teplota vzduchu velmi nízká -30 nebo vysoká +60 stupňů Celsia. To má širokou škálu funkcí, pronájem některých polních koláčů. Kompaktní instalační řešení lze použít k instalaci LED osvětlení různými způsoby. LED užitečné informace lze instalovat na cesty pro 4x4 a terénní použití, jakož i vozidla první třídy.

Pracovní světlo 12/24V 14W a je schváleno pro použití podle ECE. Osram LED svítidlo Lithbar SX180 LEDDL105-SP lze namontovat na auto. Produkt je navržen tak, aby pojal prostor až 190 metrů. Perfektní volba pro další, dlouhotrvající světlo. LED světla LIGHTBAR SX180-SP jsou určeny pro sérii Slim. Tento výrobek je určen jako pomocná dálková světla, která jsou v souladu s ECE a jsou konstruována ve velkém tenkém provedení a navíc se nachází zvýšeným osvětlením na dálku. Tři bodové paprsky se nacházejí svým rozsahem světelného paprsku do 190 metrů. LED lampa je bílá a má jasnou barvu až do 6000 Kelvinů a je k dispozici s napětím 12 a 24 voltů. Produkty jsou dostupné v robustním a kompaktním stavu po dobu 5000 let. Díky extrémně robustní polykarbonátové čočce jsou tato světla odolná vůči vnějšímu počasí (prach, déšť, sníh, vysoká teplota..) a mají vícenásobnou ochranu před napětím.

Vlastnosti:

  • Doplňková dálková světla v souladu s EHK
  • Úzký kužel světla: vylepšené osvětlení do dálky / kombinované: osvětlení prostoru kolem vozidla i osvětlení do dálky
  • Zlepšení bezpečnosti provozu: až 190 m dlouhý světelný kužel s úhlem vyzařování 8°
  • Jedinečný design čelovky: extrémně vysoká optika, homogenní světlo a úzká okluze
  • Kompaktní a robustní: nerozbitné polykarbonátové čočky znehodnocené při různých změnách, ochrana proti přepětí i podpětí.
  • Integrovaná řídicí jednotka a řízené chlazení vyžaduje dlouhou životnost
  • 6 vysokoprofilových LED diod
  • Záruka: 5 let, životnost 5000 hodin
  • Použití: 4x4, čtyřkolky, komerční / stavební soupravy, zemědělská technika, karavany

svetlo-pracovne-ledriving-lightbar-sx180-12-24v-14w.png

5year-guarantee.jpg

 

Specifikace schválení

Výrobce Osram
Použití na veřejných komunikacích Ano (ECE certifikát)
Barevná teplota 6000 K
Rozhodující faktor led technologie
Jmenovité napětí 12 V i 24 V
Jmenovitý výkon 14 W
Světelný tok 1300 lm
Životnost (TC) 5000 hodin
Záruka 5 let
EAN 4052899595415
počet LED diod 6
Ochrana IP 69K
Max. Šířka 63.5 mm
Max. Celková výška 50 mm
Délka 197 mm
Šířka 62 mm
Výška 38 mm
Váha 440 g
Vzdálenost s intenzitou osvětlení 1lx 190 m

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM Světlo pracovní LEDriving Lightbar SX180 12/24V 14W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku