expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM Světlo pracovní LEDriving Lightbar SX300 12/24V 29W

očekáváme naskladnění
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
LEDDL106-SP
3 132 Kč
Cena bez DPH: 2 588 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

Neosvětlené ulice a polní cesty vždy představují větší riziko nehod. Pomocné světlo LEDriving Lightbar SX300-SP LED svítí ve tmě více, a tím zvyšuje bezpečnost provozu.Pomocné světlo LED se schválením (ECE) pro použití na cestách je vybaveno 12 vysoce výkonnými LED diodami a poskytuje řidičům lepší viditelnost. Vnímání světla je také příjemnější pro protijdoucí. Řidiči dokáží identifikovat překážky nebo potenciální rizika daleko předem díky dosahu paprsků doplňkového dálkového světla pro automobily. S jasem jednoho luxu může paprsek světla dosáhnout až 270 metrů s úhlem osmi stupňů.
Inteligentní design reflektoru LED dálkového světla poskytuje extrémně vysokou optickou účinnost s homogenním rozdělením světla. To znamená, že protijedoucí vozidla jsou vystavena menšímu oslnění při světelném toku 2600 lumenů. Spolu se silným světelným výkonem a zvýšenou bezpečností na silnici nabízí toto dálkové světlo také vizuální přitažlivost: To dále vylepšuje jedinečný vzhled vozu v terénu.

led106-sp.gif

Silné otřesy a drsné povětrnostní podmínky představují pro materiál velké výzvy. Pro zajištění delší životnosti je proto pomocné dálkové světlo LED vybaveno odolnou polykarbonátovou čočkou, která splňuje nejnáročnější požadavky. Pomocné světlo LEDriving Lightbar SX300-SP LED spolehlivě funguje i při extrémních teplotách -30 až +60 stupňů Celsia . Díky tomu je ideálním společníkem, zejména pro jízdu v terénu. Integrovaný ovladač a systém chlazení chrání vysoce výkonné LED před možným přehřátím. Kromě toho ochrana před přepětím a podpětím zabraňuje překročení definovaného proudu po určitou dobu. Kompaktní montážní rozměry znamenají, že pomocné dálkové světlo LED lze použít v široké škále aplikací. Zvýšený světelný výkon pomocného světla LED mohou využít nejen vozidla 4x4 a terénní vozidla, ale užitková a průmyslová vozidla.

Specifikace schválení

Výrobce Osram
Použití na veřejných komunikacích Ano (ECE certifikát)
Barevná teplota 6000 K
Rozhodující faktor led technologie
Jmenovité napětí 12 V i 24 V
Jmenovitý výkon 30 W
Světelný tok 2600 lm
Životnost (TC) 5000 hodin
Záruka 5 let
EAN 4052899595439
počet LED diod 12
Ochrana IP 69K
Délka 350 mm
Šířka 62 mm
Výška 38 mm
Váha 700 g
Vzdálenost s intenzitou osvětlení 1lx 270 m

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM Světlo pracovní LEDriving Lightbar SX300 12/24V 29W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku