expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM TYREINFLATE OTI 450 DIGITÁLNÍ KOMPRESOR 12V

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
OTI450
1 352 Kč
Cena bez DPH: 1 117 Kč

OSRAM TyreInflate 450 dokáže nafouknout pneumatiku za 3,5 minuty**. Dodává se s funkcí automatického zastavení, aby bylo možné přesně získat požadovaný tlak. Zahrnuje podsvícený digitální displej a bílé LED světlo pro optimální osvětlení ve tmě. Plochý design kompresoru TyreInflate 450 zajišťuje stabilitu během používání. Navíjecí napájecí kabel usnadňuje sbalení kompresoru. Dodává se s třídílnou adaptérovou sadou pro pláště jízdních kol, míčky, nafukovací čluny.

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách vám pomáhá k bezpečné jízdě. Optimální tlak v pneumatikách navíc zabraňuje zvýšení opotřebení, a proto vám může poskytnout delší cykly výměny pneumatik. To šetří peníze a pomáhá životnímu prostředí. Správný tlak v pneumatikách také snižuje spotřebu paliva a tím i emise oxidu uhličitého. S novými kompresory OSRAM můžete nyní snadno a rychle zkontrolovat tlak v pneumatikách a případně jej upravit.

Kompresory OSRAM jsou flexibilní, snadno použitelné a všestranné. Ať už jste doma v garáži, na parkovišti, na ulici, na dovolené nebo na služební cestě: kompresory jsou užitečné, lehké a díky svým kompaktním rozměrům snadno skladovatelné. Jsou napájeny z 12V zásuvky ve vozidle. Mají integrovaný napájecí kabel s navíjecím mechanismem a flexibilní vzduchovou hadici. Doba nafukování pneumatik je velmi krátká, tlak se zobrazuje ve třech různých jednotkách tlaku bar, kPA a PSI . Součástí je přihrádka na víčka ventilů pneumatiky, velké tlačítko pro zapnutí/vypnutí. S kompresory se velmi snadno manipuluje bez potřeby dalších nástrojů.

osram-kompresory.jpg

Kompresory OSRAM nejsou určeny výhradně pro pneumatiky vašich automobilů, s přiloženou sadou adaptéru můžete nafouknout pneumatiky svého motocyklu, kola, kočárku, nafukovací čluny, míče, matrace, hračky do vody atp.

Specifikace schválení

Výrobce Osram
Jmenovité napětí 12 V
Jmenovitý výkon 11,1 V
Záruka 2 roky
Délka 197 mm
Šířka 88 mm
Výška 180 mm
Doba nafouknutí 3.5 min
Velikost displeje 50 mm
Délka napájecího kabelu 3.0 m
Měřicí jednotky PSI, kPa, bar
Délka vzduchové hadice 50 cm
Max. tlak 5.5 bar
Pojistka 10 A
Hladina hluku (dB) 90 dB

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM TYREINFLATE OTI 450 DIGITÁLNÍ KOMPRESOR 12V

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku