expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM XENARC COOL BLUE BOOST Box-02 85V 35W PK32d-2 (D1S)

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
66140CBB-HCB
3 473 Kč
Cena bez DPH: 2 870 Kč

Po úspěchu populární halogenové řady Cool Blue Boost dosáhl OSRAM novou úroveň inovativního, stylového automobilového osvětlení s novou řadou Xenarc Cool Blue Boost . S barevnou teplotou xenonových výbojek dosahující až 7000 K , barva Xenarc Cool Blue Boost daleko převyšuje většinu žárovek na trhu v jeho schopnosti produkovat modro-bílé světlo. Jako výrobce se společnost OSRAM neúnavně zavázala k výrobě inovativního automobilového osvětlení, které je v rozporu s očekáváními zákazníka a konkurence, Xenarc Cool Blue Boost je toho důkazem. Intenzivní modro-bílé světlo Xenarc Cool Blue Boost je dosaženo díky zavedení speciálního plnícího systému uvnitř xenonové výbojky společností OSRAM v porovnání s běžným nátěrem, které běžně používají žárovky s vyššími teplotami barev.

Spolu s "hyper modrým" odstínem Cool Cool Boost nabízí robustní design a bezvadně přesné promítání paprsku díky vysoce přesným výrobním standardům a inženýrství společnosti OSRAM. To vše vám umožní vychutnávat si nejvyšší styl modrobílého světlometu i bezpečnost kvalitně vyrobené xenonové výbojky, která neoslňuje ostatní řidiče. Xenarc Cool Blue Boost j snadno slibuje nesrovnatelný styl v profesionálně navrženém, spolehlivém balení. (Upozorňujeme, že díky xenonové technologii dosáhnou žárovky HID optimálního kelvinového ratingu po krátkém použití. Přibližně 20 hodin k dosažení jejich skutečné barvy. 

 

osram-85v-35w-pk32d-2-d1s-xenarc-cool-blue-boost-box-02-2.jpg

Off-Road produkt

Vysoká teplota barev a vyšší světelný tok v porovnání se standardními xenonovými výbojkami, by mohly narušovat soustředěnost účastníků silničního provozu, což by mohlo ohrozit bezpečnost silničního provozu. Výrobce proto tento produkt samozřejmě doporučuje jen pro terénní použití, tj. na použití mimo silniční provoz . V současnosti a v budoucnosti se zavedením adaptivních světel se mohou tyto světelné zdroje stát legálními, protože již existují inteligentní světla, která řídí a směřují světlo tak, aby splňovaly požadavky schválení na silniční provoz. Eliminovaly by tak riziko oslnění a v ideální situaci, by poskytovaly ostrý světelný paprsek a ledově bílou barvou osvětlení.

  • Až 7000 K barevná teplota
  • Živá modrobílá barva světla
  • Xenonová výbojka určená pro stylové účely 
  • Není schválena pro silniční komunikaci - pouze použití Off-Road

O společnosti OSRAM

Poskytuje více než 100 let excelence v oblasti inovací, přičemž zákazníci pokrývají 150 zemí - OSRAM je německý výrobní závod a je jeden z nejlepších. Výhledově orientovaná technologie, která se zaměřuje směrem dopředu, vyvinutá společností s vášní pro inteligentní světlo.

Specifikace schválení

Výrobce Osram
Použití na veřejných komunikacích Ne (off-road)
Barevná teplota 7000 K
Rozhodující faktor extra studené světlo, vyšší jas
Jmenovité napětí 85 V
Jmenovitý výkon 35 W
Patice D1S (PK32d-2)
Světelný tok 3200 lm
Rozměr délky 83 mm
Životnost (TC) 1500 hodin
Rozměr průměru 9 mm
Záruka 1 rok

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM XENARC COOL BLUE BOOST Box-02 85V 35W PK32d-2 (D1S)

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku