expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE (NEXTGEN) 42V 25W PK32d-1 D8S

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
66548CBN
2 248 Kč
Cena bez DPH: 1 858 Kč

Objevte moderní pohled na vysoký výkon!
Představujeme vám OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE - nejnovější generaci xenonových výbojek, které přinášejí revoluci v osvětlení vozidel. Jste připraveni přeměnit svoji jízdu na nezapomenutelný zážitek?
Proč si vybrat právě OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE?
1. Mimořádně bílé světlo se stylem LED:

Toužíte po vzhledu LED světel, aniž byste museli měnit celé světelné systémy? OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE nabízí mimořádně bílé světlo, které je téměř nerozeznatelné od LED, a to díky speciálnímu plnícímu systému namísto konvenčního nátěru.
2. Vysoký kontrast a jas:
S teplotou barvy až 6 200 Kelvinů si můžete být jisti, že vaše cesta bude vždy dokonale osvětlena. Tento vysoký kontrast vám umožní lépe vidět a být viděn, což výrazně zvyšuje bezpečnost při jízdě v noci.
3. Efekt vysoké pozornosti:
Toto stylové světlo vytváří efekt vysoké pozornosti, který vám pomůže být lépe viditelní pro ostatní motoristy. Vaše přítomnost na cestě bude nepřehlédnutelná, což snižuje riziko nehod.
4. O 150% vyšší jas:
V porovnání s tradičními žárovkami nabízí OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE až o 150% vyšší jas. To znamená, že iv těch nejtmavších podmínkách budete mít křišťálově čistý výhled na cestu před vámi.
5. Dlouhá životnost a vysoká účinnost:
Díky špičkové technologii a kvalitním materiálům, xenonové výbojky OSRAM poskytují dlouhou životnost a vysokou účinnost. Nemusíte se obávat častých výměn a můžete se spolehnout na konzistentní výkon.
Jak používat OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE?

  • Instalace je jednoduchá a rychlá, což znamená, že svá nová světla můžete mít funkční již za pár minut. Stačí postupovat podle přiloženého návodu nebo vyhledat odbornou pomoc v servisu.

Nejčastější dotazy a námitky:

  • Otázka: Je tento produkt kompatibilní s mým vozidlem?
  • Odpověď: OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE je kompatibilní s většinou moderních vozů vybavených xenonovými světly. Pro přesnou kompatibilitu si prosím ověřte specifikace vašeho vozidla nebo kontaktujte nás přímo.
  • Otázka: Mám obavy z komplikované instalace.
  • Odpověď: Instalace je navržena tak, aby byla co nejjednodušší. S přiloženým návodem zvládne výměnu každý chytrý motoristický nadšenec. Pokud si však nejste jisti, doporučujeme vyhledat odbornou pomoc.
  • Otázka: Jaká je životnost těchto xenonových výbojek?
  • Odpověď: OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE jsou navrženy tak, aby poskytovaly dlouhou životnost a vysokou spolehlivost. Při běžném používání mohou vydržet několik let bez nutnosti výměny.
  • Otázka: Může toto světlo zlepšit moji jízdu v noci?
  • Odpověď: Absolutně! Vyšší jas, mimořádně bílé světlo a vysoký kontrast dramaticky zlepší vaši viditelnost v noci, čímž se zvýší bezpečnost a komfort vaší jízdy.

Nečekejte a změňte svoji jízdu k lepšímu již dnes. Vyberte si OSRAM 42V 25W PK32d-1 D8S XENARC COOL BLUE INTENSE (NEXTGEN) a zažijte rozdíl, který přináší revoluční osvětlení. Vaše cesta bude jasnější, bezpečnější a výrazně stylovější.
 

 

Specifikace schválení

Výrobce: OSRAM
Napětí: 13.5 V
Patice: PK32d-1
Délka: 83.2 mm
Průměr: 9 mm
Teplota (Barva): 6 200 K
Balení: 1 ks
Kód: 66548CBN

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE (NEXTGEN) 42V 25W PK32d-1 D8S

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku