expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

OSRAM XENARC ULTRA LIFE Box-02 42V 35W P32d-5 D4S

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: OSRAM
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
66440ULT-HCB
2 602 Kč
Cena bez DPH: 2 150 Kč

Představujeme vám OSRAM 42V 35W P32d-5 D4S XENARC ULTRA LIFE Box-02 – váš nový nejlepší přítel na cestách. Pokud hledáte světlo, které vás nikdy nezklame a bude vám věrně sloužit i na dlouhých trasách, jste na správném místě!
Proč právě OSRAM XENARC ULTRA LIFE?

  1. Až čtyřikrát delší životnost: Únava z neustálé výměny žárovek? S OSRAM XENARC ULTRA LIFE můžete na tento problém zapomenout. Tyto xenonové výbojky mají až čtyřikrát delší životnost v porovnání se standardními xenonovými žárovkami. Užívejte si jízdu bez starostí o častou výměnu světel.
  2. Neuvěřitelná výdrž až 300 000 km: S průměrným ročním počtem kilometrů 14 259 km a zapnutým světlem na 60 %, tyto výbojky vydrží až 300 000 km. To znamená, že se můžete soustředit na cestu, nikoli na údržbu!
  3. Spolehlivost bez kompromisů: Ať už jezdíte v dešti, mlze nebo za tmy, OSRAM XENARC ULTRA LIFE vás nenechá na holičkách. Jejich pokročilá technologie zajišťuje konzistentní a silný světelný výkon za všech podmínek.
  4. Přívětivý k vaší peněžence a životnímu prostředí: Méně častá výměna žárovek znamená nižší náklady na údržbu a méně odpadu. Takto nejen šetříte peníze, ale také přispíváte k ochraně životního prostředí.

Technické specifikace, které vás ohromí:

  • Napětí: 42V
  • Výkon: 35W
  • Patice: P32d-5
  • Typ: D4S XENARC ULTRA LIFE

Jak OSRAM XENARC ULTRA LIFE používat?

  1. Jednoduchá instalace: Díky standardizované patici P32d-5 je instalace rychlá a jednoduchá. Stačí jen nahradit starou výbojku novou a okamžitě si užívat lepšího osvětlení.
  2. Kompatibilita: Tyto xenonové výbojky jsou kompatibilní s většinou moderních vozů, takže se nemusíte obávat o jejich použitelnost ve vašem autě.

Časté otázky a odpovědi:

  • Otázka: Jak dlouho vydrží tato výbojka v porovnání se standardními?
  • Odpověď: OSRAM XENARC ULTRA LIFE má až čtyřikrát delší životnost než standardní xenonové výbojky. To znamená méně častou výměnu a dlouhodobou spokojenost.
  • Otázka: Co když se mi pokazí? Má to nějakou záruku?
  • Odpověď: Výrobce OSRAM je známý svou kvalitou a spolehlivostí. Nicméně, pokud by se vyskytl problém, poskytuje záruku jako součást svých produktových služeb.
  • Otázka: Je tato výbojka vhodná do každého počasí?
  • Odpověď: Ano, díky své pokročilé technologii zajišťuje konzistentní a silný světelný výkon za všech povětrnostních podmínek.

Nenechte si ujít tuto příležitost a zlepšete své zážitky z jízdy již dnes! OSRAM 42V 35W P32d-5 D4S XENARC ULTRA LIFE Box-02 je tou správnou volbou pro každého řidiče, který hledá kvalitu a spolehlivost.
 













































Výrobce : OSRAM
EAN : 4052899429819
Výkon : 35 W
Napětí : 12 V
Patice : D4S (P32d-5)
Délka : 75 mm
Průměr : 9 mm
Teplota (Barva) : 4300 K
Balení : 2 ks
Kód : 66440ULT-HCB

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: OSRAM XENARC ULTRA LIFE Box-02 42V 35W P32d-5 D4S

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku