expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

PHILIPS CITYVISION MOTO 12342CTVBW H4 12V 60/55W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Philips
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
12342CTVBW
214 Kč
Cena bez DPH: 177 Kč

Osvětě svou jízdu jako nikdy předtím s našimi žárovkami PHILIPS CITYVISION MOTO 12342CTVBW H4 12V 60/55W . Tyto vysoce kvalitní žárovky jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejlepší možnou viditelnost a bezpečnost na cestách. Zůstaňte na cestách viditelný a v bezpečí s našimi žárovkami, které jsou navrženy tak, aby vás upozornily na nebezpečné situace dříve, než se stane něco nebezpečného.

Tyto žárovky přitahují pozornost svým atraktivním oranžovým efektem , který je nejen stylový, ale také praktický. Barva pomáhá zajistit, že budete vždy viditelný, ať už jezdíte na cestách města nebo na venkově. Světlo poskytuje o 40% lepší viditelnost na vozovce , což vám umožňuje lépe vidět a reagovat na překážky.

Nehodí se jen na městské jezdce, naše žárovky jsou robustní a odolné, takže se mohou vyrovnat s jakýmkoli prostředím. Jsou tak silné, že dokáží zvládnout i nejtěžší podmínky , včetně deště, sněhu a hmly.

S našimi žárovkami PHILIPS CITYVISION MOTO 12342CTVBW H4 12V 60/55W získáte:
1. Vynikající Viditelnost: O 40% lepší viditelnost na cestě, což vám umožní snáze rozpoznat překážky a potenciálně nebezpečné situace.
2. Atraktivní Oranžový Efekt: Nejen, že to vypadá skvěle, ale také pomáhá zvýšit vaši viditelnost a bezpečnost na cestách.
3. Přizpůsobené Městským Jezdcům: Žárovky byly navrženy s městskými jezdci na paměti, aby jim poskytly nejlepší možnou viditelnost a bezpečnost v hustém městském provozu.
4. Robustnost a Odolnost: Tyto žárovky jsou dostatečně silné na to, aby zvládly jakékoli podmínky, ať už je to dešť, sníh, mlha nebo vůbec nic.
5. Zaručenou Kvalitu od PHILIPS: Jako jeden z předních výrobců žárovek na světě, PHILIPS zaručuje nejvyšší kvalitu a výkon svých produktů.

Tak nečekejte! Zdobte svůj motocykl těmito vysoce kvalitními žárovkami a zažijte lepší, bezpečnější a viditelnější jízdu než kdykoli předtím.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: PHILIPS CITYVISION MOTO 12342CTVBW H4 12V 60/55W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku