expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

PHILIPS MasterDuty BlueVision H7 24V PX26d 70W 13972MDBVB1

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Philips
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
13972MDBVB1
379 Kč
Cena bez DPH: 313 Kč

Propojte vášnivý zážitek z jízdy se skutečným porozuměním toho, co potřebujete od světel ve svém vozidle. Představujeme PHILIPS Xenon MasterDuty BlueVision H7 24V PX26d 70W 13972MDBVB1 - mix maximální odolnosti, efektivní svítivosti a ohromující estetiky v jednom balení.

Tato světla jsou navržena tak, aby splnila všechny požadavky pro ty, kteří se zajímají o tuning. Vytvořeno s vysoce výkonným křemenným sklem a speciálním filmem , tato světla vytvářejí jedinečný xenonový efekt, který vás neopustí. Dokonce i když světla nejsou zapnutá, výrazná modrá čepička zaručuje, že vaše auto bude vždy vynikat.

Nemusíte se také obávat jeho odolnosti. Tak jako ostatní světla v naší MasterDuty sérii, i tato světla jsou maximálně odolná proti otřesům a tlaku . Ať už cestujete po jakémkoli terénu, můžete se spolehnout na to, že tato světla vydrží.

A to není všechno. Zde je pět důvodů, proč byste měli koupit PHILIPS Xenon MasterDuty BlueVision H7 24V PX26d 70W 13972MDBVB1:
1. Maximální odolnost - Bez ohledu na to, kde se nacházíte, můžete s těmito světly jít kamkoli. Jsou odolné vůči otřesům i tlaku.
2. Jedinečný xenonový efekt - Vysoce výkonné křemenné sklo se speciálním filmem poskytuje jedinečný xenonový efekt, který je zaručeným lákadlem.
3. Estetický vzhled - Výrazná modrá čepička dodává vašemu vozidlu jedinečný vzhled, dokonce i když jsou světla vypnuta.
4. Vysoká svítivost - Nejenže vytvářejí úchvatný vizuální efekt, ale také poskytují vynikající svítivost pro bezpečnou a pohodlnou jízdu.
5. Spolehlivá značka - Philips je známý svou kvalitou a spolehlivostí. S těmito světly si můžete být jisti, že dostáváte to nejlepší.

Objevte nový svět světel pro svůj vůz s PHILIPS Xenon MasterDuty BlueVision H7 24V PX26d 70W 13972MDBVB1. Kupte ještě dnes a zažijte rozdíl.

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: PHILIPS MasterDuty BlueVision H7 24V PX26d 70W 13972MDBVB1

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku