expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Philips WhiteVision ultra H7 PX26d+W5W 12V 55W

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: Philips
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
12972WVUSM
594 Kč
Cena bez DPH: 491 Kč

Nejnovější stylová bílá světla pro vaše auto - Philips WhiteVision ultra H7 s nejnovější povrchovou úpravou poskytuje ohromujících 4200 Kelvinů. Toto jsou nejbělejší legální halogenová světla v našem portfoliu a ideální volba, pokud hledáte stylový a stylový vzhled.

  • Bílý stylový vzhled s až 4200 Kelviny -Až 4200 Kelvinů ostré bílé světlo
  • Halogenové modernizované světlomety, které nabízejí vysoce stylový vzhled -Cestně-právní plnění
  • Ohromující bílé přední světlomety pro silniční provozy pro stylový vzhled
  • Zvýšená bezpečnost - Naše nejbělejší žárovky pro stylový výkon na cestách Nedělejte kompromisy v oblasti bezpečnosti, vyměňujte je ve dvou
  • Kvalita Philips -Philips je výběrem velkých výrobců automobilů
  • Pohodlí s až o 60% lepším viděním -Bílé světlo pro zlepšení viditelnosti a pohodlí Až o 60% lepší vidění pro maximální čistotu

12972wvusm-mi1-global-001.jpg

4200 Kelvinův ostré bílé světlo
Světlomety Philips WhiteVision ultra se svítivostí až 4 200 Kelvinů přinesou revoluci do vzhledu vašeho auta ostrým bílým světlem. Správná volba pro jasný a stylový zážitek z jízdy!

Efekt chladné bílé
Philips WhiteVision ultra je určen pro řidiče, kteří hledají vylepšení svým stylem a vzhledem připomínajícím LED osvětlení, ale jezdí ve vozidle s halogenovou technologií. Díky novému a pokročilému složení povlaku na skle jsou ultra žárovky WhiteVision našimi nejbělejšími legálními světly, které poskytují úžasný vzhled v reflektoru světlometu.

Ohromující přední světlomety vhodné pro silniční provoz
Žárovky do světlometů WhiteVision ultra upgrade mají certifikaci ECE pro jasné bílé světlo na cestě. Řidiči si užívají zářivého vzhledu a legální žárovky v souladu s příslušnými předpisy. Bez ohrožení bezpečnosti oslňováním auta vpředu vám poskytuje skvělou viditelnost.

Navrženo pro stylové vidění
Lepší a jasnější světla umožňují zvýšený výkon na silnici. Světlomety Philips WhiteVision ultra se svou optimalizovanou, přesnou geometrií vlákna, vysokotlakým plynovým plněním, vysoce přesným povlakem a vysoce kvalitním UV-Quartz sklem nastavují nový standard pro bílé světlo, které je legální pro cesty. Tyto světlomety, navržené pro skvělý styl a viditelnost, poskytují uvolněnější a zábavnější zážitek z jízdy.

Změna v párech

Jednoduše je efektivnější měnit oba světlomety v páru, než jen vyměnit jeden selžený. Nové moderní žárovky mají zvýšený světelný výkon a vyšší výkon, čímž nabízí bezpečnější zážitek z jízdy. Celkově lze říci, že výhody a výhody výměny v párech jsou četné: méně starostí, úspora nákladů, předcházení poruše světlometů, jasnější a vyváženější světelný paprsek, ale především bezpečnost.

Osvětlení auta nejvyšší kvality
Technologicky pokročilé osvětlení Philips je známo v automobilovém průmyslu již více než 100 let. Produkty Philips Original Equipment Quality jsou navrženy a vyvinuty podle přísných procesů kontroly kvality (včetně platných norem ISO), což vede k trvale vysokým výrobním standardům. WhiteVision ultra je kompatibilní s modely aut velkých značek, jako jsou Audi, BMW, Ford, GM, Toyota a Volkswagen. Další informace naleznete v příručce pro výběr produktů.

Komfortní světlo pro viditelnost
Nová formule povrchové úpravy WhiteVision ultra spolu se studeným bílým světlem výrazně zlepšuje viditelnost v noci a zvyšuje pohodlí řidiče snížením únavy očí. Když se design snoubí s funkčností, vychutnáte si skvělý vzhled a zvýšený komfort jízdy.

Až o 60% lepší zrak
Delší profil paprsku s až o 60% lepším viděním v porovnání se zákonným minimálním standardem vám umožňuje nejen zřetelněji vidět ostatní účastníky silničního provozu, ale také být jimi lépe viděni. Zlepšuje bezpečnost a poskytuje vám více času reagovat na potenciální nebezpečí na cestě před vámi.
technické údaje

Specifikace schválení

Výrobce Philips
Použití na veřejných komunikacích Ano (ECE certifikát)
Barevná teplota 4200 K
Rozhodující faktor studené a jasnější světlo
Jmenovité napětí 12 V
Jmenovitý výkon 55 W
Patice H7 (PX26d)
Světelný tok 1450 lm
Rozměr délky 59 mm
Životnost (TC) 350 hodin
Rozměr průměru 11 mm
EAN 8727900354959

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Philips WhiteVision ultra H7 PX26d+W5W 12V 55W

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku