expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

RUPES BigFoot LHR 75E

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: RUPES
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
LHR75E
8 915 Kč
Cena bez DPH: 7 368 Kč

LHR 75E je leštička pro těžké tvary a pro okamžité opravy. LHR 75E musí mít každý detailista, který chce dosáhnout dokonalých výsledků i v těch nejtěžších oblastech. Zdvih 12 mm v kombinaci s příslušenstvím a spotřebním materiálem RUPES dosahuje rychlé výsledky v oblastech, jako jsou blatníky, přední části atp.

lhr75.jpg

ELEGANTNÍ DESIGN
Díky pryžovým podložkám v předním krytu krytu je LHR 75E ideální pro dosažení složitých oblastí. Naprosto pohodlná práce zde umožňuje ty nejlepší výsledky.

VYPÍNAČ ZAP./VYP
Dvoubodový spínač BigFoot, zapuštěný do protiskluzové gumy, zaručuje hladký start a poskytuje operátorovi úplnou kontrolu nad nářadím.

MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA
Díky podpůrné podložce s malým průměrem je LHR 75E ideální pro leštění povrchů v malých a komplikovaných oblastech. Malé rozměry stroje a zdvih 12 mm umožňují pohodlnou manipulaci a přesnost leštění detailů.

ELEKTRONICKÁ REGULACE RYCHLOSTI
Regulátor rychlosti na rukojeti je praktický a snadno se používá. Rychlost leštičky lze regulovat i během používání bez přerušení procesu leštění.

DESIGN
Smysl pro detail doplňuje moderní design, inovace a atraktivní uspořádání. Moderní design a mimořádná technická kvalita se snoubí s několika detaily, které jsou výsledkem pečlivého vývoje s cílem dosáhnout maximálního komfortu při používání. Protiskluzové pryžové podložky jsou četné a mají mnoho funkcí. Zejména vložka na krytu stroje se používá k držení leštičky, když je umístěna na povrchu.

Bezpečnost a šetrnost - orbitální / DA leštička nevytváří tolik tepla jako rotační leštička a nehrozí tak nenávratné poškození laku vlivem vysoké teploty (tzv. „přepálení laku“) či jeho přebroušení
Žádné hologramy - orbitální / DA pohyb nevytváří hologramy, které bývají doprovodným efektem při práci s rotační leštičkou. Hologramy je následně třeba odstranit v rámci dalších kroků leštění a může se jednat také o časově a technicky náročné úkony v cestě za perfektním vzhledem laku. Taková oprava může i profesionálovi zabrat několik hodin.
Jednoduchost - práci s orbitální/DA leštičkou si po vysvětlení základních pracovních postupů osvojíte doslova za pár minut, s rotační leštičkou je doporučeno absolvovat profesionální školení a následně nasbírat minimálně několikaměsíční zkušenosti, než se pustíte do renovace laku automobilu.
Dokonalý finiš - menší "agresivita" orbitálních/DA leštiček přispívá k dosažení hladšího a lepšího finálního výsledku a vyššího lesku při výrazně menším nebezpečí dodatečného poškození laku
Moderní detailingové postupy - orbitální / DA leštičky jsou budoucnost Detailing a otevírají amatérům, příležitostným uživatelům i ostříleným profesionálům široké, dosud nepoznané možnosti při péči o lak

Technické parametry:
Průměr unašeče: 3" / 75 mm
Výkmit: 12 mm
Výkon: 400 W
Otáčky ("orbity"): 4 000 - 5 500 OPM
Hmotnost: 2,3 kg

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: RUPES BigFoot LHR 75E

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku