expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Scangrip Wheel stand - pojízdný, teleskopický stojan pro detailingová a pracovní světla

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: SCANGRIP
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
03.5682
4 428 Kč
Cena bez DPH: 3 660 Kč

SCANGRIP WHEEL STAND je vyvinut pro mobilní polohování pracovního světla v detailingové dílně. Usnadňuje to přemístit světlo tam, kde jej potřebujete a zároveň se vyhnete nepříjemnému a těžkému zvedání z jednoho pracoviště na druhé.

Roztažitelný z 0,9 m na 1,9 ma je dodáván ve vylepšeném designu. Nová základna je vybavena 5 kolečky pro lepší bezpečnost a stabilitu a snadnou manévrovatelnost. Kola jsou pevná a kvalitní a snadno se se stojanem manipuluje i na nerovném povrchu. 2 z kol jsou uzamykatelné pro zajištění bezpečné a pevné polohy.

Umístit pracovní světlo na SCANGRIP WHEEL STAND je rychlé a snadné, a když je namontováno, světlo lze naklonit, aby se dosáhlo optimálního úhlu vyzařování. Když je práce hotová, lze ji snadno odložit.

Jako dodatečná funkce nového, vylepšeného STOJANA se nyní dodává s flexibilní konzolou, která vám umožňuje snadno umístit druhé pracovní světlo pro osvětlení zespodu. Přídavná montážní konzola je výškově nastavitelná a poskytuje naprostou flexibilitu pro umístění světla do optimální výšky. Při práci na boku auta nebo při přípravných pracích na panelu tato možnost dvojitého osvětlení poskytuje dokonalé osvětlení bez stínů z horní i ze spodní strany.

SCANGRIP WHEEL STAND je vyroben z odolné a pevné oceli s práškovým nástřikem pro vnitřní i vnější použití.

Kompatibilní produkty:

  • MULTIMATCH R
  • MULTIMATCH 3
  • MULTIMATCH 8

Specifikace schválení



opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Scangrip Wheel stand - pojízdný, teleskopický stojan pro detailingová a pracovní světla

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku