expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

SHELL CORENA S3 R 46 20L

očekáváme naskladnění
Výrobce: SHELL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
S3R20
2 556 Kč
Cena bez DPH: 2 112 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici

Shell Corena S3 R je vysoce kvalitní olej určený pro šroubové a lopatkové vzduchové kompresory. Obsahuje pokročilý balík obohacujících přísad poskytujících vynikající ochranu a vynikající mazací vlastnosti v kompresorech pracujících s pracovním tlakem až 20 [bar] a výstupní teplotou až 100 [0C], intervalem výměny až 4000 [mth]. Shell Corena S3 R je vhodný pro lamelové kompresory s chlazením pomocí vstřikovaného oleje nebo ponorem v oleji, pracující do tlaku 10 barů a do maximální teploty vzduchu na výtlaku 100 °C. Vhodný pro jedno nebo dvoustupňové rotační kompresory s chlazením pomocí vstřikovaného oleje nebo ponorem v oleji, pracující do tlaku 20 barů a do maximální teploty vzduchu na výtlaku 100°C

Vlastnosti a výhody

  • Prodloužené výměnné intervaly - delší životnost Shell Corena S3 R je navržen tak, aby prodloužil výměnné intervaly až na 4000 [mth] (pokud výrobce nedoporučí jinak), a to i při provozních teplotách do 100 [°C]. Stejně tak:
  • zabraňuje tvorbě karbonových usazenin ve štěrbinách šroubových a lopatkových kompresorů
  • zajišťuje udržení perfektní čistoty v odlučovačích oleje/vzduchu, jakož i v koalescenčních systémech. Intervaly výměny oleje budou záviset na typu přívodu vzduchu, provozních podmínkách a podmínkách prostředí. Pro vlhké a horké podnebí, jako jsou asijské nebo tichomořské oblasti, se doporučuje zkrátit intervaly výměny (viz regionální doporučení OEM).
  • Vynikající ochrana proti opotřebení Shell Corena S3 R poskytuje vynikající ochranu vnitřních kovových povrchů před korozí a opotřebováním po mnoho let. Obsahuje vynikající balík aditiv proti opotřebení, které výrazně prodlužují životnost dílů, které jsou nejvíce vystaveny mechanickému poškození, jako jsou ložiska nebo převody.
  • Účinnost systému Rychlé uvolnění vzduchu a protipěnění jsou kritickými vlastnostmi kompresorového oleje, které umožňují rychlý start a udržují konstantní přetlak. Shell Corena S3 R je navržen tak, aby rychle odváděl vzduch bez možnosti pěnění, čímž je zajištěn bezproblémový provoz v cyklických podmínkách. Shell Corena S3 R navíc umožňuje dobré oddělení vody od odlučovačů a sušiček oleje/vzduchu.

Aplikace

  • Rotační lopatkové kompresory Shell Corena S3 R jsou vhodné pro rotační pístové kompresory s ponornými nebo vstřikovacími mazacími systémy, které pracují až do výstupního tlaku 20 [bar] a 100 [°C].
  • Šroubové vzduchové kompresory Shell Corena S3 R jsou vhodné pro šroubové kompresory s ponorným nebo vstřikovacím mazacím systémem, které na výstupu pracují až do pracovního tlaku 20 [bar] a 100 [°C].

Specifikace schválení

ISO VG 46

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: SHELL CORENA S3 R 46 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku