expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Shell Gadus S2 V220AD 2 18KG

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: SHELL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
S2V2202
3 900 Kč
Cena bez DPH: 3 223 Kč

SHELL GADUS S2 V220AD 2 je nový název pro SHELL RETINAX HDX 2 je vysokotlaké plastické mazivo speciálně vyvinuté pro automobilové aplikace s nejtěžším zatížením. Minerální základový olej je zahuštěn lithno-vápenatým mýdlem a doplněn řadou kvalitních přísad. Mazivo obsahuje aditiva proti opotřebení a korozi, jakož i antioxidanty, které zajišťují široké spektrum aplikací, jakož i tuhá aditiva zajišťující odolnost vůči nárazovým podmínkám.

Obsah pevné mazivostní složky (molyky - sulfidu molybdeničitého) umožňuje použití v aplikacích a systémech pracujících v nepříznivých podmínkách jako je prašné prostředí, rázové zatížení, silné vibrace, přítomnost vlhkosti nebo vody atp.

Plastické mazivo Shell Gadus S2 V200AD 2 se vyznačuje mimořádnou mechanickou stabilitou a vysokým stupněm ochrany mazaných částí před opotřebováním a korozí. Své uplatnění nachází hlavně v nákladní dopravě, zemědělství, lesní a stavební technice a ve všech strojích, které pracují v mimocestných podmínkách.

Toto mazivo není vhodné pro mazání vysokootáčkových ložisek.

SHELL GADUS S2 V220AD 2 nahrazuje produkty:

  • SHELL ALVANIA HDX 2
  • SHELL RETINAX HDX 2

Aplikace

Plastické mazivo Shell Gadus S2 V220AD se doporučuje pro mazání vysoce zatížených ložisek pracujících v podmínkách nárazu v nepřátelském prostředí. Úspěšně se používá v silniční, stavební a zemědělské technice, jakož ik mazání sedel.

Vlastnosti

  • vynikající mechanická a oxidační stabilita Udržování konzistence maziva po dlouhou dobu provozu, snížení úniku, odolnost vůči tvorbě oxidačních usazenin při provozu při zvýšených teplotách.
  • dobrá odolnost proti korozi. Ochrana komponent proti korozi.
  • aplikace v podmínkách nárazového zatížení. Odolnost vůči přetržení mazacího filmu a změknutí během nárazu (žádný únik)
  • dobré lepící vlastnosti. Snížení ztrát a spotřeby maziva.
  • Vlastnosti vysokého zatížení „Rig test“ potvrzuje vlastnosti EP a prodlouženou životnost maziva Shell Gadus S2 V220AD v podmínkách nárazu.

Rozsah pracovních teplot

Shell Gadus S2 V220AD je mazivo doporučené pro zatížená ložiska pracující při velkém zatížení při maximálních otáčkách v teplotním rozsahu -20°C až 130°C, periodicky až do 140°C.

Bezpečnost práce

Mazací tuk Shell Gadus S2 V220AD při správném použití a dodržování dobrých standardů osobní a průmyslové hygieny nepředstavuje žádné nebezpečí. Další informace o zdraví a bezpečnosti naleznete v bezpečnostním listu.

Specifikace schválení

NLGI 2

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Shell Gadus S2 V220AD 2 18KG

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku