expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

SHELL SPIRAX S4 CX 10W 20L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: SHELL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
sk1020
2 650 Kč
Cena bez DPH: 2 190 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

SHELL SPIRAX S4 CX 10W je nový název pro SHELL DONAX TC 10W je vysoký výkonný převodový a hydraulický olej pro mnoho aplikací. Je navržen tak, aby zajistil bezproblémový provoz a maximální spolehlivost po celou dobu životnosti zařízení. Vhodný pro použití v těžkých terénních vozidlech vyrobenými předními světovými výrobci jako jsou Caterpillar, Komatsu, Komatsu Dresser a převodovek výrobců Eaton, Eaton Fuller, ZF, Dana, Rockwell a jiných.

Pokročilý, víceúčelový převodově-hydraulický olej používaný v silničních a zemědělských strojích. Shell Spirax S4 CX 10W byl navržen tak, aby zajistil bezporuchový provoz zařízení a maximalizoval jejich životnost. Splňuje požadavky moderních převodových systémů, hnacích náprav, mokré brzdové systémy a hydraulické systémy používané ve vysoce zatížených silničních a zemědělských strojích.

Aplikace

  • ve vysoce zatížených převodově-hydraulických systémech pracujících v silničních a zemědělských strojích vyráběných mimo jiné: Caterpillar, Komatsu, Komatsu-Dresser, JCB. Současně doporučují výrobci mechanických komponentů: Eaton, Eaton Fuller, ZF, Dana, Rockwell
  • v systémech: - hydraulické - mechanické s mokrými brzdami
  • jízdní mosty
  • měniče točivého momentu.

Vlastnosti a výhody

  • Vlastnosti tření a kompatibilita materiálu. Shell Spirax S4 CX 10W vykazuje vysokou soulad a spolehlivost při třecím výkonu při kontaktu s kovovými a nekovovými materiály používanými v moderních systémech. Minimalizuje prokluz spojky, zajišťuje bezproblémový a tichý chod převodovek s mokrými brzdami.
  • Ochrana proti opotřebení. Vysoká odolnost proti smyku oleje SAE 10W, který neobsahuje přísady zlepšující index viskozity (viskozátory), výrazně zlepšuje vlastnosti výrobku proti opotřebení v zatížených systémech.
  • Charakteristiky nízkých teplot. Shell Spirax S4 CX 10W je navržen tak, aby splňoval požadavky dobré tekutosti při nízkých teplotách. Tyto vlastnosti výrazně zlepšují ochranu při spuštění systémů v zimním období.
  • Optimálně prodloužená životnost komponent. Velmi široký rozsah ochrany mechanických částí podskupin, tj. bronzových třecích kotoučů v měničích točivého momentu, zadních hnacích nápravách a diferenciálech.
  • Test hydraulického čerpadla Vickers 35V25. Vynikající vlastnosti oleje Shell Spirax S4 CX 10W potvrzeno splněním požadavků testu.
  • Stabilita antioxidantů. Shell Spirax S4 CX 10W obsahuje inhibitory oxidace, které výrazně snižují oxidaci oleje, minimalizují tvorbu usazenin, chrání železné a neželezné části před korozí, předcházejí tvorbě pěny a zlepšují tok oleje, což zvyšuje účinnost systémů.

Specifikace schválení

CATERPILLAR TO-4
ZF TE-ML 03C

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: SHELL SPIRAX S4 CX 10W 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku