expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Shell Tonna S2 M 220 20L

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: SHELL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
S2M220
2 327 Kč
Cena bez DPH: 1 923 Kč

Oleje SHELL TONNA S2 M 220 20L (starý název Tonna T) jsou ropné oleje určené pro kluzná vedení obsahující účinné přísady, které mají příznivý vliv na viskozitně-teplotní závislost, vysokou odolnost vůči stárnutí a dobrou ochrannou schopnost proti korozi. Vyznačují se vysokou přilnavostí. Speciální přísady zabraňují trhavému pohybu (Stick-Slip jev) kluzných vedení stolic obráběcích strojů. Oleje Shell Tonna kromě toho obsahují přísady proti opotřebení.

Shell Tonna S2 M zaručují: nízkou závislost viskozity na teplotě vysokou oxidační a termickou stabilitu zabraňují trhavým pohybům (jev Stick-Slip) univerzální použití

Oleje Shell Tonna S2 M jsou používány zvláště k mazání kluzných ploch a vedení obráběcích strojů a ostatních agregátů. Hodí se také k mazání ložisek a převodů. Oleje Shell Tonna S2 M jsou kromě toho také dobrými hydraulickými oleji. Oleje Shell Tonna S2 M jsou v první řadě určeny k mazání vodicích ploch při minimálních posunech a maximálních zatíženích, jakož i při svislých vedeních.

Speciální oleje CGLP pro mazání vodítek, ložisek a stolů obráběcích strojů. Obsahují aditiva zabraňující „lepení“. Oleje Shell Tonna T jsou směsí vysoce rafinovaných minerálních olejů s vysokým indexem viskozity, které obsahují sadu speciálně vybraných aditiva zlepšující přilnavost a zajišťující nejlepší provoz moderních strojů. Použití: prvky obráběcích strojů včetně ložisek a ozubených kol, mazané oběhovým systémem; hydraulické systémy obráběcích strojů (viskozitní třídy 32 a 68); stoly, postele a vodítka obráběcích strojů. Shell Tonna S2 M 220 je vysoce kvalitní olej pro vodítka a podávací mechanismy. Jeho vylepšené vlastnosti přilnavosti a protiskluzu výrazně zlepšují činnost systémů. Doporučuje se pro aplikace, kde je vysoká pravděpodobnost kontaminace oleje řeznými kapalinami a chladícími kapalinami, neboť vykazuje vynikající separaci.

Vlastnosti a výhody

  • Připraveno k separaci z vodných roztoků řezného oleje. Perfektní a okamžité oddělení při kontaktu s emulzemi na bázi vody. Tyto vlastnosti pomáhají dosáhnout delší životnosti chladicích kapalin, lepší parametry zpracování a snižují zdravotní a bezpečnostní rizika.
  • Výborné lepící vlastnosti. Velmi účinná přilnavost k kovovým povrchům, odolnost vůči praní řeznými kapalinami, což snižuje jeho opotřebení a stroj pracuje efektivněji a rovnoměrněji.
  • Dobré třecí vlastnosti. Zabraňuje fenoménu „stick-slip“, čímž umožňuje přesnější polohování. To dává příležitost zlepšit kvalitu ošetřených povrchů a získat vyšší rozměrovou přesnost.
  • Ochrana proti opotřebení. Shell Tonna S2 M 220 chrání části stroje, jako jsou vodítka, ložiska a komponenty hydraulických systémů, před opotřebením.
  • Vynikající antikorozní vlastnosti. Poskytuje účinnou ochranu kovových povrchů před korozí, dokonce iv přítomnosti emulzí na bázi vody.

Aplikace

Shell Tonna S2 M 220 byl navržen pro použití s ​​různými materiály, jako je železo nebo syntetické materiály. Shell Tonna S2 M 220 lze použít také jako hydraulický nebo převodový olej, kdekoli to doporučuje výrobce zařízení. Nízké viskozity Shell Tonna S2 M se doporučují pro vodorovná vedení (VG 32, 68 [cSt]), pro svislá vedení se doporučuje použít 220 [cSt].

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Shell Tonna S2 M 220 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku