expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Shell Tonna S2 M 68 20L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: SHELL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
S2M68
2 316 Kč
Cena bez DPH: 1 914 Kč

SHELL TONNA S2 M 68 je speciálně navržen pro mazání kluzných vedení, stolic a podávacích mechanismů. Díky vysoké přilnavosti a vynikajícím schopnostem zabránit trhavému pohybu (stick-slip) nabízí při mazání vodících ploch špičkový výkon. Je zvláště doporučen pro případy, kdy jsou mazané plochy vystaveny působení vodou ředitelných obráběcích kapalin. Oleje s nižší viskozitní třídou jsou určeny pro mazání horizontálních kluzných ploch (Shell Tonna S2 M32 nebo Shell Tonna S2 M68). Pro vertikální kluzné plochy je určen olej Shell Tonna S2 M 220.

Speciální oleje CGLP pro mazání vedení, ložisek a stolů v obráběcích strojích. Obsahují přísady zabraňující „třecím vibracím.“ Oleje Tonna S 68 a S 220 lze používat v zařízeních s plastovými prvky.

Jeho vylepšené vlastnosti přilnavosti a protiskluzu výrazně zlepšují činnost systémů. Doporučuje se pro aplikace, kde je vysoká pravděpodobnost kontaminace oleje řeznými kapalinami a chladícími kapalinami, neboť vykazuje vynikající separaci. Neodplavují je chladící kapaliny (vodní emulze).

Vlastnosti a výhody

  • Připraveno k separaci z vodných roztoků řezného oleje. Perfektní a okamžité oddělení při kontaktu s emulzemi na bázi vody. Tyto vlastnosti pomáhají dosáhnout delší životnosti chladicích kapalin, lepší parametry zpracování a snižují zdravotní a bezpečnostní rizika.
  • Výborné lepící vlastnosti. Velmi účinná přilnavost k kovovým povrchům, odolnost vůči praní řeznými kapalinami, což snižuje jeho opotřebení a stroj pracuje efektivněji a rovnoměrněji.
  • Dobré třecí vlastnosti. Zabraňuje fenoménu „stick-slip“, čímž umožňuje přesnější polohování. To dává příležitost zlepšit kvalitu ošetřených povrchů a získat vyšší rozměrovou přesnost.
  • Ochrana proti opotřebení. Shell Tonna S2 M 220 chrání části stroje, jako jsou vodítka, ložiska a komponenty hydraulických systémů, před opotřebením.
  • Vynikající antikorozní vlastnosti. Poskytuje účinnou ochranu kovových povrchů před korozí, dokonce iv přítomnosti emulzí na bázi vody.
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Shell Tonna S2 M 68 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku