expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

TECTYL BODYSAFE 1L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: TECTYL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
TBVC1
285 Kč
Cena bez DPH: 236 Kč

Zahrajte na nejvyšší ligu ochrany svého vozidla s TECTYL Bodysafe! Tento produkt je vytvořen na základě vosků/asfaltových složek a je určen pro aplikaci na podvozek vozidla , kde poskytuje nesrovnatelnou antikorozní ochranu. S nižším obsahem rozpouštědel je tento produkt navržen tak, aby byl co nejšetrnější k vašemu vozidlu ik životnímu prostředí.

TECTYL Bodysafe je víc než jen ochrana - je to investice do dlouhověkosti a skvělého výkonu vašeho vozidla. S tímto revolučním produktem můžete s důvěrou překonávat všechny překážky, počasí a silniční podmínky, přičemž si budete jisti, že spodek vašeho vozidla je dobře chráněn. Necítíte se dobře při myšlence, že by váš drahocenný vůz mohl být ohrožen korozí? S TECTYL Bodysafe můžete tyto obavy zahodit. S jeho aplikací na spodek vašeho vozu vytvoříte silnou obranu, která poskytne nekončící ochranu před korozí.

Nenechte, aby vás koroze zastavila. Vyberte si TECTYL Bodysafe a užijte si bezstarostné jízdy plné dobrodružství a potěšení.

5 výhod:
1. Ochrana před korozí: TECTYL Bodysafe je navržen tak, aby poskytoval nesrovnatelnou antikorozní ochranu, což prodlužuje životnost vašeho vozidla.
2. Šetrný k životnímu prostředí: S nižším obsahem rozpouštědel je tento produkt nejen šetrný k vašemu vozidlu, ale také k naší planetě.
3. Jednoduchá aplikace: TECTYL Bodysafe je snadno aplikovatelný na spodek vozidla, což vám ušetří čas a úsilí.
4. Dlouhodobá ochrana: Tento produkt poskytuje dlouhodobou ochranu, což znamená, že není třeba jej aplikovat příliš často.
5. Investice do kvality: TECTYL Bodysafe je více než jen produkt – je to investice do kvality, dlouhověkosti a výkonu vašeho vozidla.

Vlastnosti:

  • Charakteristika Vosk/asfalt
  • Odhadovaná ochrana v interiéru - exteriéru N/A - 21 měsíců
  • Barva černá
  • Teoretické pokrytí 2,1 m²/ltr
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: TECTYL BODYSAFE 1L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku