expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

TECTYL ML 550 1L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: TECTYL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
TML1
302 Kč
Cena bez DPH: 250 Kč

Ochraňte svůj vůz před korozí a udržujte jej ve skvělé kondici s Tectyl 550-ML! Tento výrobek je rozpouštědlová antikorozní směs na bázi vosku , díky čemuž nabízí vynikající vlastnosti ve vytěsňování vody a penetraci. Tectyl 550-ML je ideální pro ochranu vnitřní strany automobilových dveří, dutých profilů automobilů a rolovacích zařízení, která jsou nejnáchylnější ke korozi.

Tento produkt, když je aplikován, vytvrzuje na jantarově zbarvený, voskový, polopevný průsvitný film , který není jen efektivní, ale také esteticky příjemný. S Tectyl 550-ML získáte klid mysli, vědomí, že váš vůz je chráněn před poškozením způsobeným korozí.

Důvody, proč si vybrat Tectyl 550-ML:
1. Speciálně formulovaný: Tectyl 550-ML je speciálně navržen tak, aby poskytoval vynikající ochranu proti korozi pro vnitřní strany automobilových dveří a duté profily.
2. Vynikající penetrace a vytěsňování vody: Tento produkt má vysokou schopnost vytěsňovat vodu a penetraci, což znamená, že dokáže proniknout do nejobtížněji dostupných míst a poskytnout ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete.
3. Estetický vzhled: Po aplikaci Tectyl 550-ML vytvrzuje na jantarově zbarvený, voskový, polopevný průsvitný film, který dodává vašemu automobilu estetický vzhled.
4. Jednoduchá aplikace: Tectyl 550-ML je jednoduchý na aplikaci, což znamená, že jej můžete použít sami, bez potřeby odborných služeb.
5. Dlouhotrvající ochrana: Tento produkt poskytuje dlouhotrvající ochranu před korozí, což znamená, že váš vůz bude déle vypadat a fungovat lépe.

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě Tectyl 550-ML a udržujte svůj vůz ve vynikající kondici!

Vlastnosti:

Charakteristika Vosk
Odhadovaná ochrana v interiéru - exteriéru 18 měsíců - IN/A.
Barva Hnědá
Teoretické pokrytí 8,8 m²/ltr

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: TECTYL ML 550 1L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku