expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Total Rubia Works 4000 FE 10W-30 20L

2-5 pracovních dnů
Výrobce: TOTAL
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
211409
2 972 Kč
Cena bez DPH: 2 456 Kč
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Total Rubia Works 4000 FE 10W-30 poskytuje vysoký výkon "Low SAPS". Olej pro dieselové motory s úsporou paliva vyvinutý speciálně pro motory zemních, důlních a lomových strojů.

APLIKACE

  • Vhodný zejména pro motory používané při zemních pracích (lomy, stavebnictví, hornictví...) vyžadující úroveň API CK-4 nebo CJ-4 . Navíc, díky jeho četným schválením, může být použit iv „On-road“ motorech nákladních automobilů. Toto mazivo vydrží velmi dlouhé pracovní hodiny v náročných podmínkách a vysokém zatížení, s prachem a teplem.
  • Doporučuje pro motory vybavené systémem dodatečné úpravy výfukových plynů, který splňuje normu EURO Stage V (nebo US EPA Tier 4F) a pro On-Road EURO 6 , jakož i předchozí normy.
  • Obzvláště vhodný pro americké, evropské a japonské motory. Díky své specifické technologii „Low-SAPS“ (nízký obsah sulfátového popela, fosforu a síry) je Rubia Works FE 10W-30 určen pro nejnovější dieselové motory vybavené systémy dodatečné úpravy, jako jsou filtry pevných částic (DPF). nebo katalyzátor DENOX.


VÝKONY A VÝHODY PRO ZÁKAZNÍKY

  • Vykazuje vynikající tepelnou stabilitu, která zajišťuje účinné mazání horkých částí motoru během náročných a dlouhých pracovních období.
  • Byl speciálně zesílen z hlediska odolnosti vůči oxidaci (mnohem vyšší než u jednoduchého API CK4), což poskytuje koncovému uživateli možnost dosáhnout nebo překročit maximální interval výměny doporučený výrobcem, a to iv náročných pracovních podmínkách se špatným palivem. jakosti nebo s palivem Bio-diesel.
  • Stupeň viskozity 10W-30 umožňuje startování motoru při velmi nízkých teplotách a/nebo poskytuje značnou úsporu paliva pro koncového uživatele (až 2,0 % u některých strojů na zemní práce).
  • Jeho pokročilé složení „Low-SAPS“ pomáhá předcházet ucpávání filtru pevných částic (DPF) a prodlužuje životnost systému dodatečné úpravy.


DOPORUČENÍ K POUŽÍVÁNÍ
Před použitím produktu byste měli zkontrolovat příručku údržby vozidla. Výměna oleje by se měla provádět v souladu s doporučeními výrobce.
Výrobek se nesmí skladovat při teplotách nad 60°C . Mělo by se uchovávat mimo sluneční záření, intenzivní chlad a extrémní výkyvy teplot. Pokud je to možné, obal by neměl být vystaven povětrnostním vlivům. V opačném případě by měly být sudy uloženy vodorovně, aby se zabránilo jakémukoli znečištění vodou a aby se předešlo odření etikety produktu.

Specifikace schválení

ACEA E7 / E9 / E11
API CK-4/CJ-4/CI-4+/CI-4/CH-4/SN JASO DH-2


DEUTZ DQC III-18 LA
MTU Category 2.1
MB-Approval 228.31
VOLVO VDS-4.5
MACK EOS-4.5
RENAULT VI RLD-3 CUMMINS CES 20086 DETROIT DIESEL DFS 93K222 MAN M3775
ISUZU Recommended Lubricant (2020)

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Total Rubia Works 4000 FE 10W-30 20L

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku