expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

VELVANA MYCÍ HOUBKA 2v1

2-5 pracovních dnů
Výrobce: Velvana
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
31.607
146 Kč
Cena bez DPH: 121 Kč

Představujeme Vám VELVANA MYCÍ HUBKA 2v1 – vašeho nového spojence v boji za dokonale čistý vůz! V dnešní době, kdy každý moment našeho času je cenný, nabízí řešení, které šetří nejen váš čas, ale také energii. Díky inovativní dvoustranné technologii - jedné straně z mikrofibru pro jemné, ale důkladné odstranění nečistot a druhé, síťované straně pro hloubkové čištění hrubších nečistot, jako je hmyz z čelních skel, zrcadel a karoserie, bude váš vůz zářit čistotou bez zbytečného drhnutí a poškrábání. Nechte za sebou dny, kdy jste museli k čištění používat různé houbičky a hadříky.

Tento produkt je vše, co potřebujete, aby váš vůz vyzařoval čistotu a lesk, jako by právě vyšel z autosalonu. S rozměry 22.5x12.5x6.5cm je tato houbička ideální nejen pro snadné, ale také pro důkladné mytí, a to vše s minimální námahou z vaší strany. Ponořte se do světa bezproblémového čištění a proměňte údržbu vašeho vozidla v příjemný a efektivní zážitek.

Proč byste měli trávit více času čištěním, než je nutné? Umožněte si luxus rychlého a efektivního čištění, které vám ušetří čas pro opravdu důležité věci v životě.

5 přesvědčivých důvodů, proč si vybrat VELVANA MYCÍ HUBKA 2v1:

  1. Dvoustranná funkčnost: Mikrofibrová strana pro jemné, ale efektivní odstranění nečistot a síťovaná strana pro hloubkové čištění hrubších nečistot.
  2. Šetrnost k povrchům: Zabezpečuje důkladné čištění bez poškození laku nebo jiných povrchů vašeho vozidla.
  3. Časová efektivita: Umožňuje rychlé a efektivní mytí bez potřeby výměny čistících nástrojů.
  4. Pohodlná manipulace: Ideální rozměry a ergonomický tvar pro snadnou a pohodlnou manipulaci během celého procesu čištění.
  5. Všestranné použití: Ideální pro čištění všech typů povrchů vozidla, od karoserie přes čelní sklo až po plastové díly.

Pořiďte si VELVANA MYCÍ HUBKA 2v1 ještě dnes a užívejte si čistotu a lesk vašeho vozidla bez zbytečné námahy a ztraceného času!

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: VELVANA MYCÍ HOUBKA 2v1

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku