expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO LTA 2EP 100ml

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
635789
42 Kč
Cena bez DPH: 35 Kč

Připravte se na revoluci ve vaší dílně nebo zahradě! Představujeme DYNAMAX LTA 2EP , multifunkční mazivo, které bude vašim nástrojům poskytovat přesně to, co potřebují - ochranu, účinnost a dlouhověkost.

Ať už pracujete s rotační sekačkou v plném slunci, s motorovou pilou v hustém lese nebo s křovinořezem na odlehlém pozemku, DYNAMAX LTA 2EP je vaším spojencem. Díky jeho unikátní přísadě na extrémní tlak a vysoké teploty vaše nářadí nebude jen mazané – bude výjimečně chráněno před opotřebením a korozí.

Představte si, že vaše nářadí pracuje hladce, bez zbytečného tření a záseku, a vy se můžete soustředit na práci, kterou máte rádi. S tímto produktem bude výměna mnohem méně častá, a vy tak ušetříte nejen čas, ale také peníze.

A nezapomínejte na teplotní rozsah! S tímto produktem vaše nástroje zvládnou chladné ranní hodiny až po horké letní dny bez známek únavy. S rozsahem od -40°C až +180°C , tento produkt je přizpůsoben pro práci v jakémkoli prostředí.

Proč vybrat DYNAMAX LTA 2EP?

  1. Extrémní ochrana: Odolává vysokým teplotám a extrémním tlakům, což zajišťuje, že vaše nářadí zůstane chráněno i v nejnáročnějších podmínkách.
  2. Univerzálnost použití: Ideální pro širokou škálu zahradního a lesního nářadí, čímž se stává všestranným řešením pro všechny vaše potřeby.
  3. Úspora nákladů: Dlouhodobý provoz a nižší frekvence výměny maziva znamenají méně údržby a více úspor.
  4. Vynikající antioxidační vlastnosti: Pomáhá prodlužovat životnost vašich nástrojů tím, že brání korozi a opotřebení.
  5. Flexibilní teplotní rozsah: Bez ohledu na to, zda je venku mrazivý ráno nebo horké odpoledne, vaše nářadí bude vždy pracovat jak má.

Nenechte své nářadí vystavené nástrahám počasí a náročné práce. Ochraňte jej s tímto produktem a sledujte, jak vaše práce plynule postupuje s každým pohybem vaší ruky. Pořiďte si DYNAMAX LTA 2EP dnes a zajistěte dlouhodobou spokojenost a výkonnost vašich nástrojů!

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 2
  • výkonnostní profil: din 51502/51825
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO LTA 2EP 100ml

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku