expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

DYNAMAX MAZIVO LTA 2EP 9KG

expedujeme do 24 hodin
Výrobce: DYNAMAX
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
605903
1 426 Kč
Cena bez DPH: 1 179 Kč

Váš stroj je jako špičkový sportovec – aby dosáhl nejlepších výkonů, potřebuje nejlepší výživu a péči. Představujeme vám DYNAMAX LTA 2EP - víceúčelové lithiové plastické mazivo, které je jakýmsi „superpotravou“ pro váš stroj. Nechte svou techniku ​​pracovat jako švýcarské hodinky s mazivem, které byly vyvinuty pro naprostou spokojenost při každém pohybu.

Zapomeňte na výměny maziv jako na nepříjemnou povinnost. S DYNAMAX LTA 2EP přichází nová éra údržby, kde maximální efektivita a dlouhodobá ochrana jdou ruku v ruce. Toto mazivo je navrženo tak, aby odolávalo extrémním tlakům a chránilo váš stroj před opotřebováním. Ať už pracujete v chladu mrazivých -30°C nebo v horkách dosahujících +120°C (krátkodobě do +140°C), naše mazivo zůstává vaším spolehlivým partnerem.

Představte si mazivo, které se stejně dobře uplatní v mobilní technice i v průmyslových podmínkách. Tento produkt je synonymem pro všestrannost a spolehlivost. S tímto produktem si můžete být jisti, že každé ložisko ve vašich strojích bude mazáno přesně tak, jak potřebuje, pro dlouhotrvající a hladký chod.

Nechte se již více netrápit nejistotou a investujte do produktu, který zajistí, že vaše stroje a zařízení budou fungovat efektivně a bez zbytečných přerušení.

Největší výhody produktu DYNAMAX LTA 2EP:

  1. Všestranné použití: Ideální pro různé ložiskové aplikace, ať už v mobilní technice nebo v průmyslu.
  2. Extrémní odolnost: Vynikající EP vlastnosti zaručují ochranu i při vysokotlakém zatížení.
  3. Široký teplotní rozsah: Spolehlivá funkčnost v rozsahu teplot od -30 °C do +120 °C, vhodné pro použití v různých pracovních podmínkách.
  4. Dlouhodobá ochrana: Snižte frekvenci údržby a výměn maziv díky dlouhotrvající ochraně, kterou DYNAMAX LTA 2EP poskytuje.
  5. Optimalizace výkonu: Zlepšete efektivitu a výkon vašich strojů s mazivem, které je speciálně formulováno pro hladký a bezproblémový chod.

Vlastnosti produktu:

  • specifikace: nlgi 2
  • výkonnostní profil: iso 6743-9: l-xcceb 2; din 51502: kp2k-30; zetor
opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: DYNAMAX MAZIVO LTA 2EP 9KG

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku