expedicia-img
Expedujeme do 24 hodin 

90% zboží

doprava-img
Rychlá doprava 

až do Vaší garáže

darcek-img
Pečlivě balíme 

aby balík došel v pořádku

Elf Moto 4 Road 10W-40 4L

očekáváme naskladnění
Výrobce: ELF
Zjistěte přesný typ oleje - Online katalog
Kód produktu
194966
579 Kč
Cena bez DPH: 479 Kč
Tento produkt není momentálně k dispozici
maskot-img-4
Při výběru toho správného oleje nezapomeňte na výměnu filtru.
Vyberte si z naší bohaté nabídky.

ELF MOTO4 ROAD 10W-40 je mazivo, které se doporučuje zejména pro všechny typy motocyklů se 4-taktními motory v souladu s mezinárodními normami API SN a JASO MA2.

  • je dokonale kompatibilní s katalyzátory. Konstruktéry doporučené intervaly výměny oleje a minimálně požadované viskozity musí být dodrženy.
  • Toto mazivo je kompatibilní s bezolovnatými palivy.
  • Toto víceúčelové mazivo splňuje přísné požadavky městského provozu a běhů na dlouhé vzdálenosti.
  • Je obohacený o oleje na syntetické bázi, které poskytují hydrodynamické mazání a vynikající čistotu motoru.
  • Má specifickou reaktivitu na změny teploty. Jeho maximální tekutost při nízkých teplotách zlepšuje vstřikování a zajišťuje rychlé zvýšení tlaku oleje.


VÝHODY PRO ZÁKAZNÍKY

  • Viskozita řízená ve vztahu k teplotě: Aditiva ELF MOTO4 ROAD 10W-40 zahušťují olej při vysokých teplotách a dodávají mu tekutost při nízkých teplotách. Správný olejový film se získá řízením viskozity v souladu s teplotou pomocí zlepšovačů viskozitního indexu.
  • Viskozita ELF MOTO4 ROAD 10W-40 zahrnuje vynikající mazací výkon, který zajišťuje snadné startování za studena, rychlý nárůst tlaku oleje a nízké tření mezi pohyblivými komponenty motoru.
  • Těsnění pístního kroužku, zvýšení výkonu: ELF MOTO4 ROAD 10W-40 snižuje zanášení drážky pístního kroužku pro optimální utěsnění během spalování. To zajišťuje, že si motor zachová svůj plný výkon.
  • Odolnost vůči oxidaci: ELF MOTO4 ROAD 10W-40 má antioxidační přísady, které neutralizují a zpomalují proces oxidace. Tím se prodlužuje životnost maziva a olej zůstává tekutý a účinný. Zůstává homogenní a jeho úroveň kyselosti se téměř nemění.
  • Ochrana proti prokluzování spojky, ochrana kotouče: Díky své molekulární struktuře jsou základové oleje schopny vytvářet homogenní film mezi kotouči spojky. Faktor tření je přizpůsoben mechanickým požadavkům, čímž se předchází prokluzování spojky a předčasnému opotřebení kotouče.

Specifikace schválení

API SL
JASO MA2

opytajte-sa-maskot

Nevíte si vybrat? Jsme tady pro Vás

Zeptejte se nás ohledně produktu: Elf Moto 4 Road 10W-40 4L

Typ vozidla:

Varianty balení

Expedujeme do 24 hodin 90% zboží
Rychlá doprava až do Vaší garáže
Pečlivě balíme aby balík došel v pořádku